2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Fabrica de stiri tâmpite (video)

Array
- Advertisement -

Aflati în vremuri de cumpãnã, toti greii portocalii din judet s-au reunit la Bucuresti sub bagheta bagicã a lui Blaga. Într-o sedintã, mai calmã decât se preconiza, acestia au hotãrât sã dea mânã cu mânã si sã se apuce de treabã electoralã, spre binele lor si al partidului. Pe de altã parte, întâlnirea a consfintit statutul de lider al lui Dan Marian. Ceilalti pretendenti la statutul de sef vor trebui sã strângã din dinti si sã se alinieze la comandã! În drum spre casã, multi au crâcnit dar, analizând foloasele care decurg din aceastã pace, au concluzionat cã e mai bine si pentru ei.

Potrivit ordinului rosu de la Bucuresti, Dumitru Buzatu si-a încordat muschii pentru a aduna în capitalã cât mai multi protestatari la marele miting. În conditiile sãrãciei de la Vaslui a gãsit greu voluntari care sã-si asigure din bani personali drumul, papa si bãutura revigorantã. Pânã la urmã a fost nevoit sã facã ceea ce urãste cel mai mult: a bãgat mâna în buzunar. Fiecare protestatar devotat a primit pentru efort câte 50 de lei! Nu-l plângeti pe Buzatu! A fãcut el cumva sã-si scoatã pârleala!

La începutul acestei sãptãmâni o veste a zgribulit pe politicienii din judetul Vaslui. Unul din exponentii de marcã, Daniel Drãgan a fost bãgat dupã gratii. Desi stirea în sine a fost destul de interesantã, ziarul condus de madam Clara Bisoc s-a abtinut sã se bage în seamã. Nici mãcar o stire micutã, nici mãcar un anunt! S-ar putea sã aibã dreptate “mincinosu” care a spus cã banii rezultati din comisionul acestei afaceri se aflã pe mâna Clarei! În locul lui Daniel Drãgan, as cam tremura putin dupã gratii…de dragoste si de emotii. Dacã nu mai gãseste banii când iese?

Vremea Nouã TV face furori

Ei poftim, efecte adverse! Dupã ce Vemea Nouã TV (sâc!) si-a dedicat putin peste jumãtate de orã din timpul sãu petios, unei vizite ministeriale, creând o stire video de mare respiratie artisticã, aflãm cu uluire cã filmuletul de numai 2, 30 minute a isterizat lumea! A bãgat dihonia între membii CNA-ului, a atras Antenei 3 o amendã consistentã, ba mai stã si la baza protestelor organziate de Victor Ciutacu si Mircea Badea (cu sau fara pene) în fata Consiliului National al Audiovizualului! Si la cât rãsunet a avut pânã acum, ne-om pomeni, pãcatele noastre, cã-l va nominaliza careva la vreun festival de gen de la Cannes, iar pãrintii spirituali ai mini-ecranizãrii habar sã n-aibã!

Vezi filmul care a starnit scandalul


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.