24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Fabrici de pâine închise, după ce au fost prinse pe picior greșit de controalele DSVSA Vaslui

- Advertisement -

AMENZI… Două fabrici de pâine, una din municipiul Vaslui și cealaltă din Bârlad, au fost închise în urma unor controale efectuate de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Vaslui. De asemenea, ambele unități au fost și amendate cu câte 10.000 de lei fiecare. «În urma controalelor au fost descoperite fabrici de pâine ce își desfășurau activitatea în condiții insalubre, cu mucegai sau igrasie. A fost luată măsura închiderii temporare până la remedierea problemelor», au transmis reprezentanții DSVSA Vaslui. De asemenea, aceștia au comunicat că asemenea controale vor mai fi făcute și în perioada următoare, la producătorii de produse de panificație, ținând cont că pâinea este unul dintre cele mai vândute alimente și producerea lor în condiții insalubre pot pune în pericol sănătatea populației.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Eu am anulat o comanda din cauza comentariilor care s-au dovedit a fi false. Nu este vorba despre Hovioprod.
  Nu va mai luați după comentarii.
  Normal ar fi fost sa se dea indicii în știre despre firma în cauza.

 2. Eu am anulat o comanda din cauza comentariilor care s-au dovedit a fi false. Nu este vorba despre Hovioprod.
  Nu va mai luați după comentarii.
  Normal ar fi fost sa se dea indicii în știre despre firma în cauza.

 3. Dacă va faceți treaba ,numai cuvinte de lauda. Dar asta SA FIE VALABIL PENTRU TOT.
  V-am sesizat de doua ori in doua săptămâni pt condițiile dezastruoase in care sunt comercializate produsele lactate in piata sf. Ilie referitor la lipsa vitrinelor frigorifice ceea ce duce la multe toxinfecții alimentare.
  Dacă intr-o fabrica de paine găsiți produsele lactate și eventual ouăle nedepozitate in frigidere l-ați mai lasă sa funcționeze.
  Dvs. Mi-ați răspuns ca in piata se vind produsele lactate in condiții igienice iar referitor la vitrine frigorifice deținătorul spațiului a făcut numeroase intervenții la ordonatorul de credite dar fără nicio șansa. Sa știți ca oamenii aia care comercializează produse lactate plătesc taxe zilnic,iar DAPPC Barlad au propriul lor buget.
  Dar indiferent de situație Dvs. trebuia sa respectați legea și sa suspendați activitatea pana la intrarea in legalitate.
  Mi-ați spus ca spațiul respectiv este dotata cu aparate de aer Conditionat. Pe bune? De când aerul Conditionat realizează temperaturi de refrigerare?
  Va rog sa va faceți datoria cu aceeași măsura pentru toți agenții comerciali

 4. nicio autoritate cu atributii in domeniu nu vede in ce conditii mizerabile este transportata painea in piata vidin ,acolo merg ; lazi murdare , tarate ‘pe jos ,apoi dupa golire sunt stivuite una in alta , painea ii asezata pe tejghea de sofer fara manusi . painea neambalata care nu se vinde in prima zi ii transportata la fabrica ptr feliere si ambalare .

  • S-o fugut pe ma-ta în RUC deci stii cine-i escroci.painea era facuta de un tigan cu picioarele…pe bune…cadea aliatul pe jos apoi il baga in tava…sa vezi si sa nu crezi.nu mai cumpărați de la fabrica acestui individ pe nume Podoleanu….ce animal este….si prostan si hot si dobitoc.are un cacat de cadou zici ca este scoala.ce pilă mea a furat hoțul asta? Cu complicitatea cui?Daca vedeti eticheta : Hovioprod sa stiti ca este pâinea făcut în condiții greu de imaginat.o mizerie de nedescris, nu are o toaleta cu lumina, dapoi igiena.Sta ca un animal în masina si dirijează cacatul.inainte avea Audi acum si-a luat Bmw…cacaciosul…totul este facut cu complicitatea si a lu frate-su un alt pampalau.abia astept rezultate.ce fabrica este asta despre care ati scris.halal jurnalism.scrieti la o obiect.nu interpretabil.cu nume si locația.sa stie omul concret.

 5. Tarziu tare…dar e nu si asa…cred ca ati închis fabrica de alina a lui Horațiu Poenaru…o infecție de fabrica…un hot cu acte în regula…mergeti sa vedeti ce gunoi de fabrica este…si a facut ditai mai palatul din munca bieților oameni…cand venea controlul…dosea unele produse…are si icoana în fabrica…un hot infect si bețiv.

  • Asta este tara, plină de patroni evazionisti care ptr profit imediat nu tin cont de reguli de sănătatea oamenilor. În panificație pe lângă muncă la negru evaziune fiscală mai avem și aceste focare de infecție. Autoritățile statului ori sunt indiferente ori complice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.