11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Facebook le cere polițiștilor din Los Angeles să nu mai spioneze utilizatorii de pe conturi false

Facebook a cerut în scris Departamentului de Poliție din Los Angeles să nu mai creeze profiluri false pentru a supraveghea utilizatorii, relatează BBC.

Solicitarea vine după ce The Guardian a dezvăluit că departamentul de poliție a colaborat cu o firmă de tehnologie pentru a analiza datele utilizatorilor, cu scopul de a ajuta la rezolvarea crimelor.

Facebook interzice în mod expres crearea și utilizarea de conturi false. Scopul rețelei sociale este acela de a „crea un mediu sigur în care oamenii să aibă încredere unii în alții”, a precizat compania.

„Nu numai că documentele de instruire ale LAPD folosesc Facebook ca exemplu explicit, pentru a-i sfătui pe ofițeri să creeze conturi false pe rețelele sociale, dar documentele indică, de asemenea, că politicile LAPD le permit polițiștilor să creeze conturi false pentru „activitate de investigație online”, a scris vicepreședintele Facebook, Roy Austin. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/facebook-le-cere-politistilor-din-los-angeles-sa-nu-mai-spioneze-utilizatorii-de-pe-conturi-false-1741685

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here