spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Facturi umflate “la caterincă” la Poliția Locală Bârlad, conducerea instituției n-ar fi străină de aceste practici! (FOTO, AUDIO)

- Advertisement -
ACUZAȚII… Facturile care urmează să fie decontate din bugetul Poliției Locale sunt încărcate cu tot felul de servicii care nu vizează activitatea instituției.

COMBINAȚII… Ziarul Vremea Nouă a intrat în posesia unei înregistrări audio din care rezultă că nu doar anularea proceselor verbale este o practică la Poliția Locală Bârlad. Încărcarea facturilor cu servicii pentru mașinile personale ale angajaților reprezintă un alt obicei de care n-ar fi străină conducerea instituției. Într-o conversație telefonică cu un agent, reprezentantul unui service auto din Bârlad recunoaște că a trecut tractarea autoturismului personal al soției șefului Poliției Locale pe factura care urmează să fie decontată din bani publici.

Să fii angajat la stat și să îți rezolvi problemele personale cu bani din bugetul instituției pe care o conduci, e o practică pe cât de ilegală pe atât de imorală. Se întâmplă și la Bârlad, acolo unde facturile care urmează să fie decontate din bugetul Poliției Locale sunt încărcate cu tot felul de servicii care nu vizează activitatea instituției. Ziarul Vremea Nouă a intrat, zilele acestea, în posesia unei înregistrări audio dintre un agent și un reprezentant al unui service auto în care cel din urmă recunoaște că a tractat mașina personală a soției șefului Poliției Locale, banii pentru acest serviciu urmând a fi decontați, practic, din buzunarul bârlădenilor. Factura a fost completată “la caterincă” spune, cu nonșalanță, reprezentantul service-ului auto spre finalul conversației. Mai mult, acesta se plânge interlocutorului că la ultima verificare încă nu-i intrase banii în cont.

Dialogul care nu lasă loc la prea multe interpretări

Combinațiile mascate în facturi vizează mai multe servicii și produse achiziționate de Poliția Locală Bârlad, după cum reiese din dialogul celor doi, pe care îl vom reda în rândurile următoare:

Polițist Local: -Am luat factura, dar nu-s lămurit, că m-a întrebat și contabila și nu am știut ce să-i zic. Un milion (n.r. lei vechi) ce era aia?

Reprezentant Service: -Tractarea

P.L.: A cui?

R.S.: A șefului

P.L.: Personală?

R.S.: Păi, da!

P.L.: Jantă?

R.S.: Jantă și cauciuc sunt trecute acolo, pentru mașina Poliției Locale, a șefului. A sunat de la voi, de la Comunitară. A venit ăla brunetu, mare. Aveam date din ele, dar el voia doar o jantă. A venit la mine acasă, pe deal, și a luat una ca să nu descompleteze pe acolo

P.L.: Ai zis că a f***t și un cauciuc atunci.

R.S.: Da, da, da, dar a plătit șefu’. A zis că dă banii el.

P.L.: Atunci doar tractarea ai băgat-o aici. El nu a plătit-o!

R.S.: Da. Ce a făcut, eu nu mai știu, sincer să îți zic. Nu i-am luat bani pe cauciuc și i-am zis că tractarea e gratis de la mine și cauciucul l-am pus ca tractare acolo

P.L.: Cauciucul lui, la mașina personală?

R.S.: Nu! Cauciucul meu i l-am dat și i-am zis să nu dea bani că trec eu acolo în factură un cauciuc și cutare nu știu ce…Și tractarea i-am lăsat-o gratuită, mă.

P.L.: La mașina lu’ femei-sa, nu?

R.S.: La mașina lu’ femei-sa, da. Dar nu a băgat banii, nu? Că a fost femeia ieri la Trezorerie că mi-a mai băgat o primărie și a zis că Poliția Locală nu…

P.L.: Stai liniștit că îi bagă! Nu-ți fă tu probleme, că îi bagă!

R.S.: Da, i-am zis, șefule ca să nu-ți iau niciun ban, ca să plătești cutare. Lasă că i-am pus un cauciuc exact la fel cum avea, tăiat, am avut. I-am pus cauciucul și tractarea i-am lăsat-o gratis de la mine!

P.L.: Păi le-ai băgat pe factură, la Poliția Locală!

R.S.: Le-am băgat ca servicii, acolo, ce-am scris, ca tractare, cum ar veni caterincă!

P.L.: Păi da, că m-a întrebat contabila și nu am știut ce să-i răspund!

“Nu știu nimic”

L-am contactat, marți, pe reprezentantul service-ului auto care a trecut tractarea autoturismului pe factura Poliției Locale. Acesta a refuzat să comenteze situația, luându-l pe “nu știu” în brațe. “Nu știu nimic, nu pot să fac niciun fel de comentariu. Este adevărat că mă ocup cu tractări auto, dar despre ce îmi spuneți dumneavoastră chiar nu știu nimic” a afirmat acesta. Sumele decontate din bugetul Poliției Locale pentru rezolvarea problemelor personale ale celor din conducerea instituției nu sunt mari, însă ele arată o practică ilegală, care nu ar trebui să existe, mai ales că cei care se dedau la astfel de obiceiuri sunt plătiți să vegheze la respectarea legii.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

71 COMENTARII

 1. DNA la Vaslui cind veniti . De inspectoratul Scolar nu sa mai zis nimic.. ???? dupa ultima vizita . HMM sa treaca examenele … ???????
  Dar pe nazdravanii dela partida rromilor cind i i controlati? dau la adunari o apa si ceva de rontait , cei prezenti semneaza in alb si apoi trec sume ft.ft mari bani pe care sii le insusesc .. asta nu e tot frauda?
  Ia vedeti asa zisii vinzatori de automobile cite masini au vindut .. fara sa plateasca un leu impozit. ce increngaturi sint ? intre cei care mijlocesc aceste vinzari si unele institutii care fac actele de vinzare cumparare,, chiar de atitia ani nu stiti?
  toate aceste fraude se fac cu viza/voia celor de sus /
  Dar!!!!!! asa se intimpla cind se apropie alegerile…

 2. Băi boule care eşti…tu şti sigur de ceea ce zici şi afirmi ?Află că toți frații şi surorile lui au făcut liceul ?Bun şi care e durerea ta că are mai mult ca tine

 3. Subiectul de astazi e cam gata. Astept urmatoarele fasuri de la cei doi parveniti, Obreja si Olariu. Trebuie sa-mi continui si eu dezvaluirile.
  p.s. pentru cei doi, codul penal spune asa: ca o fapta sa fie infractiune, trebuie sa intruneasca toate elementele constitutive
  ma intreb, in urma verificarilor institutiilor statului, daca se va dovedi ca ceea ce acuza cei doi nu sunt infractiuni, nu-i asa ca ii putem pune la bancul cu 1MAI? (unu MAI, prost ca altul)

 4. Cel care se aude in convorbire este seful de birou de la mediu, Obreja Iulian. Simbolul imposturii, un analfabet, un agramat care a terminat scolile numai pe la boscheti. Sa va povestesc o faza: in timp ce fratele lui, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, se afla internat in spital l-a sunat pe Obreja sa-i aduca un suc de legume. Acesta era in sediul Politiei locale si juca pe calculator ZUMA. I-a spus fratelui sau ca nu se afla in localitate.
  Asta e Obreja…restul judecati voi.

  • Sa spui si eu ceva…..cand s-a inscris Obreja la master a trebuit sa completeze o cerere. Si-a trecut numele in spatiul destinat Facultatii. Ca sa va fac sa intelegeti….el a trecut FACULTATEA..OBREJA IULIAN….

 5. Bator trebuie să te corectez, gardul l-am furat de la Liceul Pedagogic, iar casa am construit-o cu grânele lui Porumboiu, pe când eram eu paznic la fermă.

 6. Incercari timide a unor incomptetenti sa destabilizeze o institutie. M am uitat pe Tribunalul Vaslui. Ala de la rutiera e varza. E clar de unde tot circul. Tin de scaune. Toata tevatura asta e un mare NUP…..un fas. Presa semnaleaza …e bun….aici e pe principiul hotii striga hotii,

 7. Haideți sa “ne mai radem”:
  O noapte din vara anului 2006. Cutremur cu magnitudinea de circa 6 grade. Ma aflam cu un polițist local sau gardian public, nu mai stiu ce era atunci și nici nu dau nume. După o ora de la cutremur, timp in care nu a spus nimic, deși l-am asigurat ca nu-i nicio problema, ma întreabă: – Domnule, oare din avion se simte cutremurul?!!!…

 8. Pentru persoana care posta cunm ca ar putea avea probleme cei care au facut dezvaluirile, ziaristii si sursele lor., va invit sa studiati
  LEGE nr. 571 din 14 decembrie 2004
  privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice și din alte unități care semnalează încălcări ale legii.
  Articolul 1
  Prezenta lege reglementează unele măsuri privind protecția persoanelor care au reclamat ori au sesizat încălcări ale legii în cadrul autorităților publice, instituțiilor publice și al altor unități, săvârșite de către persoane cu funcții de conducere sau de execuție din autoritățile, instituțiile publice și din celelalte unități bugetare prevăzute la art. 2.
  Articolul 2
  (1) Dispozițiile prezentei legi se aplică autorităților și instituțiilor publice din cadrul administrației publice centrale, administrației publice locale, aparatului Parlamentului, aparatului de lucru al Administrației Prezidențiale, aparatului de lucru al Guvernului, autorităților administrative autonome, instituțiilor publice de cultură, educație, sănătate și asistență socială, companiilor naționale, regiilor autonome de interes național și local, precum și societăților naționale cu capital de stat.
  (2) Prezenta lege se aplică și persoanelor numite în consilii științifice și consultative, comisii de specialitate și în alte organe colegiale organizate în structura ori pe lângă autoritățile sau instituțiile publice.
  Articolul 3
  În înțelesul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următoarea semnificație:
  a) avertizare în interes public înseamnă sesizarea făcută cu bună-credință cu privire la orice faptă care presupune o încălcare a legii, a deontologiei profesionale sau a principiilor bunei administrări, eficienței, eficacității, economicității și transparenței;
  b) avertizor înseamnă persoana care face o sesizare potrivit lit. a) și care este încadrată în una dintre autoritățile publice, instituțiile publice sau în celelalte unități prevăzute la art. 2;
  c) comisie de disciplină înseamnă orice organ însărcinat cu atribuții de cercetare disciplinară, prevăzut de lege sau de regulamentele de organizare și funcționare a autorităților publice, instituțiilor publice sau a celorlalte unități prevăzute la art. 2.

  • O furtuna Intr un pahar cu apa! Ce rost își au atâtea discuții pe o tema atât de banala? În orașul ăsta,in tara asta au rămas fără job zeci de mii de oameni,și nu am văzut atâta scandal. Acum riscă să și piardă posturile niste așa zisi „șefi” . Așa,și ce dacă? Dacă au studii și st bine pregătiți,vor fi avansați,dacă au studii pe la casa de cultura…și or mai și analfabeți,vor trebui sa lase funcțiile unor persoane pregătite,nu? Termenul „meritocrație” trebuie sa primeze intr o democrație sănătoasă! Mai întâi de toate, sa vedem studiile plângăcioșilor ăștia. Mai apoi să lăsăm să câștige cine e cel mai bun,pentru că a fi șef de birou/serviciu e necesară o pregătire impecabila. St în tara asta oameni cu studii realizate pe bune,prin munca asiduă și nu speră la o asemenea funcție pt că.. sunt deja ocupate pe viață de nemernici analfabeți. Personal,felicit inițiatorul proiectului și membrii consiliului local care au votat acest proiect! Desigur,le urez succes celor ce vor candida la concurs! Fie că cel mai bun sa câștige! Societatea are nevoie de oameni bine pregătiți ,doar cu ajutorul lor lucrurile vor merge bine,astfel Romania va ieși din sensul giratoriu in care se învârte de trei decenii.

   • Nu e nicio furtuna intr-un pahar de apa! Este un caz clasic de competenta DNA! Nu cred ca are nicio legatura cu concursul/reorganizare/samd. Aici trebuie verificat daca si de ce s-a incalcat legea. Este al doilea articol in care se semnaleaza incalcari ale legii in cadrul Politiei Locale si tu spui ca e o furtuna intr-un pahar de apa! Pai eu cred ca totusi exista o problema si atunci niste institutii ar trebui sa se autosesizeze! La brutarie cu toti cei care incalca legea, indiferent de ce functie au!

    • Corect punctat până la un moment. Să și facă treabă DNA,daca trebuie. Dar sa spui că hotărârile consiliului local sunt ilegale,e deja de ras. Oricum această instituție e sub nivelul lor de pregătire. Sunt convins că,deja ii curtează NATO,FBI,CIA. La aceasta nu trebuie să știi nici alfabetul și nici tabla adunării.(înmulțirea/împărțirea o vor învăța la doctorat). Tipii ăștia pe care i victimizezi sunt extrem de deștepți,vor ajunge șefi pe la vreo mare multinațională in IT. Sunt experți în Zumma și Solitaire…

   • Nu te supara, dar vad ca tot aduci in discutie studiile persoanelor din Politia Locala! Putem incepe cu Scoala de ofiteri de militie si securitate a directorului Politiei Locale, fost membru PCR, si ajungem la agramatii de care spui dar care au o calitate NU AU FOST COMUNISTI ca persoana pe care o aperi!!!!

    • Nu toți comuniștii pot fi considerați criminali,nu? Iar o academie de miliție nu e o rușine pt nimeni. Dar,mi se pare penibil faptul că ți se pare mai ok niste analfabeți decât un absolvent al unei academii. St sigur că nici măcar nu ți poți imagina cât de greu se putea ajunge la o astfel de academie. Sau,ești cumva tot un absolvent de la casa de cultura?

 9. Intrebari pentru seful de birou Olariu
  p.s. vezi ca sef e functie…nu e prenume….ca tu le pricepi greu tare

  Uitasem….E adevarat ca atunci cand a dat-o afara pe sotia ta de la Berlin, ai inceput sa sanctionezi oameni de la firma respectiva?
  Poate se sesizeaza cineva si verifica, sa vedem ce o sa iasa.
  E adevarat ca furai cu autoturismul saci cu diverse furaje si le vindeai in Piata Sf Ilie? E adevarat ca ai taiat contactul la stopurile de frane sa nu te prinda si sa nu vada nimeni unde intri?

  Domnule ziarist! Verificam si partea impostoare? Ce zici? Vedem si noi mai in profunzime ce interese sunt? Sa nu uitam ca totul a inceput de la acea reorganizare. Capusele astea doua trebuie puse la munca. Trebuie ca cetateanul sa benefiecieze de servicii bune. Ca de asta plateste. Acestia impreuna cu o gasca de golani vor sa puna mana pe conducere.
  Nu poate fi lasata Politia locala pe mana unor astfel de indivizi cu apucaturi bolnave
  Poate vede si doamna Cezara cu cine se confrunta. Dupa cate vad eu, tu esti cu lamaia in geam.
  Demisia impostorilor!!

 10. Domnule „comandant’ daca tot postati sub diferite nick-name-uri va rugam sa produceti dovezi nu vorbe. Spre deosebire de dvs care livrati povesti ziaristii au pblicat dovezi serioase. Vorbiti despre faptul ca un sef de birou castiga SASE MII de lei/luna dar despre dvs, care impreuna cu nevasta, costati statul roman aproape TREI SUTE DE MII DE LEI pe an sau DOUA ZECI SI CINCI DE MII DE LEI/luna nu spuneti nimic?

  • A sosit „avocatul” parazitilor!!!.Cum e la birou putorilor? E bine, nu? Timp de comentarii, leafa merge,,,sase mii pe luna, adica 72.000 cu profit ZERO pentru cetatean. Reorganizare!

   • Salutare comandante si concediu placut in continuare! Ne puteti identifca cateva din solutiile pe care le-ati implementat in Barlad in sprijinul cetatenilor, astfel incat sa puteti justifica enorma suma de DOUAZECI SI CINCII MII LEI/LUNA (cam de PATRU ori mai mare decat a unuia dintre aia pe care ii dai cu var)?

  • In orice entitate reorganizarea e benefica. Practic,trei persoane vor fi avansate. Vor purta pe umeri cate o steluță,visul multora dealtfel. Teoretic,cei nemulțumiți acum,ar trebui sa fie fericiți că au șansa de a avansa profesional. Asta daca sunt și pregătiți,deși au avut tot timpul din lume. Despre cel care i instiga pe acele nulități …te doare atât de tare faptul că la concursul vieții tale ai luat nota 2? Împăca te cu gândul că primești o pensie colosală pt o muncă de nimic. Lasă legumele astea in pace,nu i împinge de tot în rahat…au copii de crescut și rate la bănci de care nu știu dacă au cum sa scape . Nu m ai înscenăti tot felul de prostii! Exista riscul că din cauze concrete,Vremea Noua să plătească daune,așa cum a mai fost obligată să plătească. Sunt instituții ale statului care știu să analizeze anumite derapaje. Aceleași instituții știu să și sancționeze calomnia. Până la urmă,Dumnezeu ne așează pe fiecare exact unde ne este locul: șefi,văcari,vânzători ambulanți de gumari.. vezi,de asta e bine să ne știm lungimea nasului. In final,urez concurenților succes,deși pentru unii succesul se obține prin linsul ușilor,și nu numai!

   • Pentru a exista cu adevarat o reforma a Politiei Locale trebuie ca, in primul rand, sa dispara unii care au mentalitati de vatafi! Abia dupa aceea o sa poata fi numita reforma a Politiei Locale aceasta reorganizare. Si da, fiecare sa faca dovada competentelor. Dar fara „influenceri” de genul tau.

 11. Cronicuta
  din ciclul sefii de birou sunt cei care canta in Biserica Ortodoxa, prezentam urmatorul aspect:
  OLARIU se birou rutier. E adevarat ca mergi in fiecare dimineata cu autoturismul de la serviciu acasa ca sa duci lapticul la copii? Poate vede seful…ce gafa….am facut….E adevarat ca nu ai documente pe materialele de constructii de la casa? E adevarat ca gardul e cel care a fost la parc?
  E adevarat ca iti urmareai colegii ca sa fie sanctionati si sa nu poata participa la concurs alaturi de tine? (cand ai dat „examen” pentru sef birou-fas, tu esti un analfabet notoriu-daca ai lucrat ca vacar, e normal).
  Atentie domnule primar! Atentie domnilor ziaristi! Aceasta lichea suge banii contribuabililor…SASEMII DE LEI PE LUNA castiga capusa asta impostoare.
  A fost sanctionat de doua ori de catre conducere pentru incompetenta. Vedeti rezultatele pe TRIBUNALUL VASLUI
  DEMISIA IMPOSTORULE!
  va arat eu adevarata fata si ce doriti sa faceti, ticalosilor!
  Aceste doua putregaiuri sociale comenteaza sub id-uri false .Urmariti orele…

  • Cronicuta!
   Suntem vineri 03.09.2021, orele 12.00 a.m., in timpul programului de lucru de la Politia Locala! Masina Dacia Logan cu nr. VS02LOP, condusa EXCLUSIV de catre „El comandante” sta parcata in fata sediului unei case de ajutor a pensionarilor,.
   Suntem vineri 03.09.2021, orele 07.40 p.m, in afara programului de serviciu de la Poltia Locala! Prin localitatea Posta Calnau, jud. Buzau, circula o Dacai Logan cu acelasi numar de inmatriculare? Sa intelegem ca Politia Locala Barlad executa misiuni in toata tara? Stie domnul primar ca in acea zi masina a fost alimentata din banii Politiei Locale?
   Acesta este un pamflet, dar daca ar fi adevarat cum ar fi?
   P.S. Pentru dovezi putintica rabdare.

  • Uitasem….E adevarat ca atunci cand a dat-o afara pe sotia ta de la Berlin, ai inceput sa sanctionezi oameni de la firma respectiva?
   Poate se sesizeaza cineva si verifica, sa vedem ce o sa iasa.
   E adevarat ca furai cu autoturismul saci cu diverse furaje si le vindeai in Piata Sf Ilie? E adevarat ca ai taiat contactul la stopurile de frane sa nu te prinda si sa nu vada nimeni unde intri?

   Domnule ziarist! Verificam si partea impostoare? Ce zici? Vedem si noi mai in profunzime ce interese sunt? Sa nu uitam ca totul a inceput de la acea reorganizare. Capusele astea doua trebuie puse la munca. Trebuie ca cetateanul sa benefiecieze de servicii bune. Ca de asta plateste. Acestia impreuna cu o gasca de golani vor sa puna mana pe conducere.
   Nu poate fi lasata Politia locala pe mana unor astfel de indivizi cu apucaturi bolnave
   Poate vede si doamna Cezara cu cine se confrunta. Dupa cate vad eu, tu esti cu lamaia in geam.
   Demisia impostorilor!!!

 12. Cronicuta.
  din ciclul sefii de birou sunt cei care canta in Biserica Ortodoxa, prezentam urmatorul aspect:
  Obreja, sef birou la mediu. E adevarat ca pui subordonatii sa-ti faca anumite cumparaturi? E adevarat ca ii chemi la munca la tine acasa? E adevarat ca l-ai sunat pe cel de la service si l-ai provocat cu inregistrarea? Atentie domnule primar! Atentie domnilor ziaristi! Aceasta lichea suge banii contribuabililor…SASEMII DE LEI PE LUNA castiga capusa asta impostoare. A declarat ca nu se lasa pana nu-l face pe Chelaru Vasile.

  • „Aceasta lichea suge banii contribuabililor!” este descrierea perfecta a personajului care face obiectul articolului. Pensie speciala, salariu de la Politia Locala plus „mici invarteli” din banii contribuabililor! Descrierea perfecta a sefului Politiei Locale! Nu credeti domnule Primar Boros ca ar trebui sa solicitati demisia domnului in cauza? Ori asteptati sa vina iar mascatii?

   • Sa punem in balanta ce faci tu si ce face seful Politiei locale. Du-te la munca!.Vezi ca cei care te platesc sunt la munca acum. parazitule! Reorganizare!

   • Bai Obreja, da ce voce ai nebunule! Mi-am adus aminte de copilarie…..povestea Capra cu trei iezi…..tot retardat ai ramas. Mai tii minte la cursurile de la Gheorgheni cum iti spuneau profesorii? Tu esti mort dar nu stii….Ai fost cel mai prost de la cursuri si asa ai sa mori…

 13. Sa facem o cronicuta, zic!
  Avem urmatoarele ingrediente: un ziarist neexperimentat (se vede clar ca nu a facut legaturi cu asa zisele articole in trecut si nu vede contextul in care i se furnizeaza anumite ” materiale bomba”), doi analfabeti (unul asa cum am mai mentionat-vacar de meserie sef la rutiera si unul luat in armata din clasa a opta, sef la mediu, ambii unsi de catre un fost „comandant”- de turte, placinte si alte aluaturi), un naş ( nu este nasul mafiei, nu este nasul unuia dntre cei doi analfabeti care a candidat impotriva lui Chelaru Vasile- sau cel putin asa vreau sa cred.
  Sa vedem cine are interes, zic!
  Pai in urma reorganizarii sefii de birou in speta cele doua putori ordinare care conduc mari birouri din cate 5 oameni nu vor mai fi. Va trebui sa sustina examene. Dar ce ne facem? Daca sunt analfabeti cum vor promova? Cine pagubeste statul roman?
  1.OLARIU SEF BIROU CARE CASTIGA SASE MII DE LEI si nu face absolut nimic. Dovada o vedeti pe site ul Tribunalului Vaslui. A fost sanctionat pentru incompetenta de doua ori. deci domnule contribuabil? Ce parere ai de aceasta capusa? Cine „fura”” banul public? Apropos Olariule! Ai documente pe materialele din care ti-ai facut casa? Zic sa incepem daca tot te mananca pielea.
  2. OBREJA SEF BIROU simbolul imposturii la superlativ cumatru cu fostul sef, un analfabet fara seaman. Alta capusa care primeste SASEMII DE LEI si nu misca un deget. Cine te „fura” contribuabilule? Acesti doi paraziti nu au produs nimic in viata lor.
  3. Naşul unuia dintre cei de mai sus o avea vreun interes? A candidat impotriva lui Chelaru Vasile. O fi el? O avea vreun interes? O avea rol de „consultant” ?
  Ce se observa?
  Acelasi atac marsav cum a avut loc in urma cu cativa ani. Se arunca in presa fasuri gen”foaia trasa la xerox de Chelaru” poate-l infundam si punem mana pe o vaca de muls. Aceeasi mizerie ca cea cu ani in urma. Se doreste ca o mana de impostori sa puna mana pe Politia Locala
  Domnule Primar! Aplecati-va atent la aceste manipulari, la aceste tentative de discreditare a unor politist care muncesc…..la o conducere care va face din aceasta institutie o „forta” in sensul bun.
  Stimate ziarist! Fii mai atent cu acesti impostori! Nu cadea in latura cealalta sau a emotiilor care produce un impact imediat. Docmunteaza-te!

  • Sa nu uitam din igrediente si conturile false de Facebook unde apar distribuiri numai cu materialele „bomba care face fas”. Cont de Facebook Dana Dana. Sa nu uitam si de ID UL BOBI REGRETATUL ALIAS OLARIU
   P.S. Va pregatiti bine nu? Din 2020?
   Nu o sa reusiti cu mizeriile astea sa faceti nimic….Demisia impostorilor!

 14. Deci, pana la urma cum e? Dacă stați sa analizați, practic, omul ala spune ca nu prea a cerut nici un ban și a făcut servicii GRATIS PENTRU POLITIA LOCALA și asta pentru ca il cunoștea pe „șăfu”. Deci, dacă nu îl cunoștea trebuia sa plătească mai mult Politia LOCALA, dar asa, a Plătit 1 milion . Sa arate domnii corectitudine care au înregistrat conversația unde găsește Politia LOCALA cauciuc și janta cu 100 de lei. Și atenție, acestea erau pentru masina de serviciu a șefului de la Politia LOCALA, nu masina lui personala de acasa, e masina de serviciu pe care o are conducătorul instituției.

  • Asculta mai bine înregistrarea! Vorbește de masina personala a soției șefului, pe care a dus-o ” la vale”. Ce treaba are mașina doamnei cu Politia locala?

 15. Peste tot e asa, ne dam noi cocoși ca suntem în UE dar în realitate suntem în Cuba, majoritatea mafiei este în sistem nu în privat si este susținută politic și de presa vândută care mereu ii ridica în slavi pentru orice fleacuri iar justiția la noi e inexistenta

 16. La politia locala ,acces la cursuri nu au decât o parte din favoritii dl. Chelaru ,desi legea e clara , dar acestia o interpreteaza dupa bunul plac, plecînd la cursuri prin rotatie BALABAN, RÎPAN SI CONTABILITATEA RESPECTIV DIRECTOR si invers restul prostimii cum âl consuderă Chelaru la munca .

 17. Voi, ăștia din comentarii sunteți săgețile trase cu arcul care a pus la cale manevra. Se vede de la o poștă că sunteți aceeași care comentează sub mai multe pseudonime. Treaba e foarte simplă, trebuie aflat cine își dorește atât de tare postul lui Chelaru, deci cine va sări la rampă el e cu Arcul.
  Redacția, după atâția ani, nu mai faceți jocurile tuturor mafioților, încercați sa ii documentați tocmai pe aceștia pentru ca, din păcate, publicația dumneavoastră se transforma în arma a lor și nu este corect față de dumneavoastră.

  • Nu incercati sa deturnati discutia de la adevaratul subiect! Incercati sa justificati savarsirea unor ilegalitati prin invocarea unor interese ale tertilor, dar cine l-a pus pe directorul Politiei Locale sa calce in strachini? Cel despre care spuneti voi ca isi doreste postul sau a fost decizia lui? Si oare e prima data cand asupra domnului planeaza suspiciuni? Cand te crezi deasupra legii trebuie sa dai socoteala!

 18. Pai si Buzamat Daniel de la Reiser a făcut asa și nimeni nu i-a zis nimic, ba chiar l-au felicitat. A cui este manevra de această dată? Omul asta este dovada clara a faptului ca sistemul face ce vrea cu tine, dar în sensul ca el a fost victima acestui sistem pe care a reușit sa îl învingă și totuși după atâția ani se pare ca își dorește revanșa.
  De ce nu faceți anchete despre procurorul care l-a arestat nevinovat sau despre polițiștii care au lucrat la cazul respectiv, poate reușiți să descoperiți ceea ce justiția nu a reușit.

 19. Dl Primar va rog sa dispuneti un control amanuntit la politioa locala, se pare ca acolo furtul este si mai mare, se fura cu concursul Contabilei s-au nu stie nimeni.

 20. Liderii de sindicat un loc să apere interesele membrilor de sindicat au negociat cu Chelaru pentru un post călduț la dispecerat .
  Vocalul lider CEAPĂ a devenit MUT,cind a vazut ce ofera DICTATORUL CHELARU.
  Felicitări dl Ceapă.

 21. Ce-i la poliția locală frate, o mîna de oameni care se luptă pentru putere că în Guvern, luările pistoalele că o să-i vedem că în LA PIOVRA.

 22. Dl Chelaru stiti că locotenentii dumneavoastra au devenit lupi si nu mai au scrupule fata de oamenii din posturi, iî jignesc ca ei urmeaza sa fie la putere si o sa vada ei?

 23. Ți-am zis Vasile să te duci la Trestiana să scrii cărți și să lași tineretul în pace, nu m-ai ascultat, de asta că aveai mașină de serviciu și funcție de care ai profitat? Ei na belea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.