spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Familia Alinei, sesizare la Poliție pentru card!

- Advertisement -
SESIZARE… Mătușa Alinei a cerut să se verifice dacă Loredana i-a folosit cardul : «Am văzut în filmulețele care au apărut la televizor că Loredana a mers la un bancomat și a scos 2.000 lei, însă nu s-a precizat al cui era cardul. Alina avea aproape o sută de milioane lei vechi».

PE URMELE BANILOR… Noi informații în cazul Alinei, tânăra de 18 ani, ucisă de cea mai bună prietenă. Mătușa fetei a depus marți, 16 august, o sesizare la Poliția Județeană cerând să se verifice dacă Loredana a folosit cardul adolescentei în noaptea crimei. «Am văzut în filmulețele care au apărut la televizor că Loredana a mers la un bancomat și a scos 2.000 lei, însă nu s-a precizat al cui era cardul. Alina avea aproape o sută de milioane lei vechi (n.r. 10.000 lei), bani pe care îi strânsese din ajutorul pe care îl primea de la DGASPC și din ce muncise pe litoral. Noi nu știm ce s-a întâmplat cu cardul, toate lucrurile ei au rămas în camera aceea de hotel în care s-a întâmplat nenorocirea», a declarat mătușa fetei. Deși aceasta i-a fost tutore în ultimii trei ani de zile, banii nu vor ajunge la ea, ci la rudele de gradul I ale fetei: părinții și frații, surorile. «Nu suntem o familie bogată, vom folosi banii la praznice. Am vorbit cu sora mea să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre», a povestit mătușa Alinei. De cealaltă parte, Loredana a ajuns ieri la Institutul de Medicină Legală pentru o expertiză a rănilor pe care le are pe corp. «Trebuie să se constate și să se stabilească dacă leziunile pe care le deține pe corp, mai exact pe mâini, pe față, pe spate, sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o», a declarat ieri avocatul Cristian Ion.

Se conturează din ce în ce mai bine strategia de apărare în instanță a Loredanei, tânăra care și-a omorât cea mai bună prietenă la malul mării. Cristian Ion, avocatul Loredanei, a spus ieri că, din punctul său de vedere, «un om sănătos, care nu are afecțiuni preexistente, nu poate să săvârșească o asemenea oroare». Astfel, cel mai probabil, apărătorul Loredanei va încerca să obțină o pedeapsă mai mică pentru adolescentă invocând vulnerabilitățile psihice ale acesteia. «Urmează să fie examinată din punct de vedere psihic, mai exact să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă la momentul săvârșirii faptei inculpata avea suficient discernământ sau dacă avea vreo afecțiune preexistentă care să fi impulsionat și să fi condus la săvârșirea unei asemenea fapte de o gravitate deosebită. Cred că un om sănătos, care nu are afecțiuni preexistente, nu poate să săvârșească o asemenea oroare. Din acest motiv urmează să fie examinată din punct de vedere psihiatric», a declarat avocatul Cristian Ion.

Avocat: „provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri”

Zilele trecute, avocatul Loredanei spunea că adolescenta ar fi fost abuzată «într-o oarecare măsură»: «ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație. De curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. În acest sens, urmează să solicităm să se administreze probe, inclusiv să se realizeze o anchetă socială cu privire la persoana ei și la mediul din care provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei. Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri astfel încât să i se pară mai mult sau mai puțin normal ceea ce s-a întâmplat. Regretă ce s-a întâmplat, numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă și, dincolo de instanța de judecată, nu știe dacă va fie iertată vreodată de instanța supremă», declarat avocatul. Acesta nu a dat prea multe detalii, dar apropiații victimei au povestit că Loredana încheiase de curând o relație cu un băiat din Fâstâci, care o bătea. Astfel, a apărut ipoteza că strategia de apărare a fetei în instanță va fi concentrată pe ideea că fapta a fost făcută într-un context în care era tulburată: obosită atât fizic, pentru că lucra șapte zile din șapte, dar și psihic, ca urmare a unor experiențe dureroase din punct de vedere emoțional. Toate acestea, pe fondul unei educații, după cum declara prim-procurorul Gabriel Teliceanu, lipsite de empatie.

Mătușa Alinei: «Loredana nu provine dintr-o familie violentă, nu e adevărat nimic din ce a spus, sunt vorbe din capul ei»

Mătușa Alinei nu crede că Loredana a fost abuzată când era mică. «Nu a trăit nici pe departe viața Alinei. Am văzut că avocatul Loredanei a cerut ancheta socială la Bălești (n.r. unde are domiciliul) că provine dintr-o familie violentă, nu e adevărat nimic, sunt vorbe din capul ei. Și eu m-am mai certat cu soțul, dar nu a fost ca la Alina. Fata a fost foarte chinuită, bătută, își făcea lecțiile pe afară, Protecția Copilului venea de atâtea ori la poarta ei. Ultima dată am adus-o la mine desculță noaptea, în timp ce ploua. Mama Loredanei o mai lua pe Alina la ea, îi dădea de mâncare, se juca cu Loredana, au crescut împreună. Pe toți ne-a șocat ce s-a întâmplat», a spus femeia. De asemenea, aceasta a mai povestit că toate lucrurile Alinei au rămas în camera de hotel în care s-a petrecut nenorocirea: «Noi, când am ajuns la Mangalia, camera era sigilată, nu am avut voie să intrăm, telefonul era luat. Mi s-a zis că lucrurile vor fi trimise într-un colet după ce se va termina toată ancheta. Ieri (n.r. 16 august), am fost la Poliție și am cerut să se verifice contul fetei, pentru a se vedea dacă Loredana a folosit cardul ei atunci când a scos banii pentru taxi. Un polițișt mi-a primit cererea, mi-a dat un număr de înregistrare și atât, nu mi-a mai zis nimic, nici dacă voi fi sunată, nici că vor colabora cu colegii din Constanța. Am lăsat numărul meu de telefon, probabil că voi fi sunată și mi se va zice dacă i s-a folosit sau nu cardul. Nu vreau să se înțeleagă că de abia așteptăm să intrăm în posesia banilor, oricum nu vor ajunge la mine, ci la rudele de gradul I. Am vorbit cu sora mea (n.r. mama Alinei) și vom folosi banii la praznice. Urmează să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre», a povestit mătușa Alinei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. E absolut normal sa se ceara asa ceva,sunt bunurile raposatei…insultele si insirarea dorintelor proprii si bolnave prin cuvinte aici nu isi au rostul…anonim bolnav.

  2. DACA AR DUREA PROSTIA AR FI PLINE SPITALELE –-PROSTI MAI SUNTETI DE UNDE STII TU ANIMALULE CA FATA SE ––-LASATOI SA SE ODIHNEASCA IN PACE IN MORMANT CUM A FOST –-A FOST NU EA DAT MUMATA PROASTA CARE TEA CRESCUT DE MINCARE –-EDUCATIE DE 2 LEI –-PACAT A FOST O FATA NECAJITA –

  3. aia 100 de milioane erau de la sponsorul ei , pentru servicii de escorta . e plina pagina vremea noua cu pozele lui …pe cine mintim ? ii dadea ala bani degeaba…si alina era o mare tarfa se futea pe bani cu oameni grei

    • Băi prostu’ pwlii, era o copilă dobitocule, crezi că ditamai omul se uita la o amărâtă?? Tare viață de rahat ai, dacă ai ajuns să atunci cu vorbe din astea…

    • Esti bolnav si sper sa nu dureze mult sa iti intalnesti karma…nu poti vb asa,mai ales despre o copila ucisa cu sange rece,esti bolnav si necesiti fie sa fii exterminat,fie inchis untr un beci si aruncata cheia…Doamne ce dement,muma-ta tre sa fie mandra tare de asemenea progenitura de a lepadat.

  4. Sacalii stau cu gura cascata dupa banii fetii. Cat a fost in viata, altii au avut grija de ea. Acum ”familia” ii cauta cardul… Băi nesimtitilor, nu aveti pic de rusine!

    • Asta e caracterul si aia e, au dreptate totuși dar nu era cazul sa scoată perle ca vor avea grija de altcineva, rahat cu mac servit ca delicatețuri, n-au avut grija de al lor darmite de altul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.