spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

FAMILIA COSTIN SE MÃRESTE

- Advertisement -

Raul Costin va avea douã fetite

TÃTIC… Dupã ce a reintrat în planurile lui Hizo pentru prima echipã, Raul Costin are încã un motiv de bucurie. În curând, acesta va deveni din nou tãtic, de aceastã datã sotia sa Alexandra urmând sã aducã pe lume douã fetite.

Raul Costin îsi împarte timpul între antrenamente si viata de pãrinte, deoarece adorã sã îl vadã pe fiul sãu Lucas cum creste. Având-o alãturi si pe sotia sa Alexandra, mijlocasul a trecut mai usor peste perioadele mai grele din cariera de fotbalist. Acum, dupã ce a redevenit o optiune importantã pentru postul de titular, Costin a mai primit o veste excelentã: în câteva luni, va deveni din nou tãtic. Sotia sa, Alexandra, va aduce pe lume douã fetite, mãrind astfel familia Costin.

Si pe plan sportiv Raul o duce binisor, el fiind una dintre primele optiuni ale antrenorului în linia medianã. Aici Costin se “luptã” cu Jumisse pentru un post de titular, loc lãsat liber de accidentarea lui N’Doye. Absenta senegalezului este una dintre cele mai mari pierderi ale echipei, dupã pãrerea antrenorului Viorel Hizo. “Avem probleme, este foarte greu. Îl avem pe N’Doye accidentat de câteva etape. Are rupturã muscularã”, a spus plin de nãduf Hizo, dupã înfrângerea de la Galati. Cum Jumisse nu a rupt gura târgului cât timp a evoluat în tricoul “galben-verde” , sunt sanse mari ca “Dulãul” sã îsi îndrepte din nou atentia cãtre Raul Costin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.