-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Familia de români care a scandalizat Germania. I-au muşcat pe poliţişti după ce au aflat că nu pot călători în Canada

- Advertisement -

O familie formată din cinci români a provocat un scandal de proporţii pe aeroportul Frankfurt pe Main din Germania. Poliţişti chemaţi să îi liniştească au fost loviţi, muşcaţi şi zgâriaţi de scandalagii.

Compania aeriană cu care familia de români urma să zboare le-a refuzat îmbarcarea spre Toronto, Canada, pe 20 aprilie. În acel moment, românii au început să facă scandal şi i-au atacat pe poliţiştii federali care au fost chemaţi de urgenţă.

Conaţionalii noştri i-au şocat pe germani prin comportamentul lor. Un ofiţer a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost muşcat, zgâriat şi lovit. Lucrurile au luat-o razna după ce compania aeriană i-a informat pe români la poarta de îmbarcare că nu pot călători la Toronto (Canada) din cauza unei interdicţii de intrare impuse de autorităţile canadiene.

Părinţii, în vârstă de 56, respectiv 54 de ani, au refuzat să părăsească zona de securitate şi au început să ţipe la personalul de la ghişeu. Românii au reacţionat dur la explicaţiile personalului şi astfel au fost chemaţi ofiţerii de poliţie. Chiar şi la vederea oamenilor legii, românii au refuzat să părăsească zona de securitate.

Citeste mai mult: adev.ro/raqkzv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.