Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Motivul pentru care înmormântarea a fost amânată

Nelu Ploieșteanu, al cărui nume oficial este Ion Dumitrache, a murit pe 2 aprilie. Artistul se afla internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca după ce fusese infectat cu Covid-19.

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Marele artist trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca. Motivul este acela că autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de Covid-19 în momentul decesului.Familia a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza noului coronavirus. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată. Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML, scrie wowbiz.ro.

Artistul va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat. …https://www.romaniatv.net/familia-refuza-sa-ridice-trupul-lui-nelu-ploiesteanu-de-la-morga_5395138.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ