Familie de interlopi, reunită în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași! După ce a urcat beată și fără permis la volan, iubita celui care i-a bătut pe doi dintre frații Corduneanu a fost arestată!

Familia Oarză s-a reunit în spatele gratiilor! După ce, în urmă cu câteva zile, Viorel Oarză și fiul său au fost arestați pentru că i-au bătut pe doi dintre membrii clanului Corduneanu, a venit vremea ca fosta soție a lui Viorel să fie încătușată. Femeia a ajuns pe mâna polițiștilor după ce weekendul trecut a urcat băută la volan și fără permis și a provocat un accident rutier

Iubita unui interlop cunoscut din Iași a ajuns în spatele gratiilor. Mai precis, ieri, Alina Maria Ursache a fost arestată preventiv după ce a condus un atoturism deși nu avea permis de conducere și era sub influența alcoolului. Astfel, polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 27 spre 28 februarie 2021, o femeie de 44 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice și ar fi fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. De asemenea, femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie 2021, femeia cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. La data de 3 martie 2021, aceasta a fost prezentată, cu propuneri legale în fața judecătorilor, iar aceștia au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Ce a făcut Alina Maria Ursache, fosta soție a lui Viorel Oarză

Fosta soție a lui Viorel Oarză a comis-o din nou. Sâmbătă noaptea, femeia s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Poate că ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi provocat un accident rutier pe șoseaua Voinești. Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe femeie care avea o alcoolemie uriașă, de 1,15 miligrame alcool pur în aerul expirat. Alina Maria Ursache a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost deschis un alt dosar penal. …https://www.bzi.ro/familie-de-interlopi-reunita-in-arestul-inspectoratului-de-politie-judetean-iasi-dupa-ce-a-urcat-beata-si-fara-permis-la-volan-iubita-celui-care-i-a-batut-pe-doi-dintre-fratii-corduneanu-a-fost-are-4139714?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ