spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Fanii continua protestul!

- Advertisement -

Data fiind situatia in care se afla clubul FC Vaslui, Asociatia Suporterilor Vasluieni doreste sa faca urmatoarele precizari :

– Dezaproba total modul neprofesionist in care antrenorul Lopez Caro a inteles sa-si faca treaba la Vaslui ! In ultimul timp s-au petrecut fapte ce nu au legatura cu un club profesionist de fotbal, cu atat mai putin cu unul care doreste sa castige titlul. Venirea antrenorului a fost primita cu entuziasm atat de conducerea clubului, cat si de Peluza Nord Vaslui crezand ca odata cu venirea acestuia lupta pentru castigarea titlului se va usura considerabil. O luna a fost necesara insa pentru ca „valoarea” acestui antrenor sa se faca cunoscuta in Vaslui . Pornind de la faptul ca acesta a facut transferuri competitive doar pentru campionatul judetean, continuand cu aducerea in staff-ul tehnic a unor persoane ce  nu au pregatirea necesara, excluderea unor jucatori de certa valoare si nu in ultimul rand titularizand jucatori care nu au luat parte la pregatirea de vara a echipei in detrimentul unora care s-au pregatit exemplar, toate aceste lucruri ne-au facut sa credem ca perioada petrecuta pe banca Realului a fost una intamplatoare ! De aceea Peluza Nord Vaslui va continua protestele la adresa antrenorului Lopez Caro pana cand acesta va pleca !

-Peluza Nord Vaslui gaseste a fi nepotrivit modul in care conducerea clubului a inteles devotamentul suporterilor pentru echipa ! Dorim sa aducem la cunostiinta clubului ca acei „5-6 care fac galagie” au mai multi ani in peluza decat meciuri jucate de Razvan Neagu ! Stadioanele goale din tara sunt consecinta sutelor de milioane de euro care vin din partea televiziunilor si care au singur scop: cresterea audientelor ! Daca pana acum 2 ani etapele se desfasurau in weekend, anul asta a devenit o regularitate ca etapa sa se extinda pe parcursul a patru zile ! Fotbalul devine usor, usor un show mediatic adresat celor care stau si se uita la televizor !  Cand o televiziune dicteaza locul de unde  se bat loviturile de la 11 m, prioritar pentru fotbalul actual este telespectatorul si nu spectatorul ! In Germania exista sistem pre-pay, Italia isi programeaza toate meciurile la aceasi ora ! Sunt masuri luate pentru a readuce lumea pe stadioane ! La noi patronii de cluburi nu reprezinta nici un obstacol in calea televiziunilor !

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.