-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

Fanii Vasluiului, împotriva gazelor de sist

- Advertisement -

PROTEST… Meciul de luni searã s-a transformat într-un nou episod de proteste împotriva exploatãrii gazelor de sist. Suporterii de la Peluza Nord au scandat si au afisat mai multe mesaje împotriva gazelor de sist.

„Afarã, afarã, cu Chevronul din tarã!”, „Azi Buzatu este trist, noi nu vrem gaze de sist”, „Sunteti vânzãtori de tarã, pentru bani n-aveti nici mamã!”, au fost câteva dintre scandãrile suporterilor. Însã, cel mai dur mesaj a fost inspirat din melodia celor de la Vama Veche, Hotel Cismigiu: „Vreau o apã curatã si un pãmânt cât de cât / Americanii-s de vinã / F***-i în gurã sã-i f** / Stop Chevron”. Mâine, la ora 17.00 membrii Asociatiei Suporterilor Vasluieni (A.S.V) vor organiza un amplu miting de protest în parcarea din fata Sãlii Sporturilor, asta deoarece nu au primit aprobare pentru a protesta în centrul orasului.

Hizo nu a fost uitat de fani

De asemenea, fanii „galben-verzi” au protestat si împotriva lui Viorel Hizo, cãruia i-au cerut din nou demisia: „Dragoste cu forta e viol / Deci Hizo este infractor”. Cu ocazia zilei de 1 aprilie, fanii au fãcut si o glumã la adresa jandarmilor, afisând mesajul „1 aprilie ziua pãcãlelilor / 3 aprilie ziua pãcãlicilor”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.