11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

Fântâni arteziene pline cu spumă la Ploiești, după ce în bazine a fost turnat detergent

- Advertisement -

Act de vandalism, sâmbătă seara, în Ploiești. Mai multe persoane au turnat detergent în fântânile arteziene din oraș, iar în doar câteva minute, bazinele s-au umplut de spumă. Gestul a fost taxat pe rețelele sociale de autoritățile locale, care încearcă acum să dea de urma făptașilor. Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești face apel la localnici să sesizeze orice act de vandalism la care sunt martori.

Fântânile arteziene din apropierea sediului Primăriei Ploieşti şi din zona de sud a oraşului s-au umplut, sâmbătă, de spumă în urma unor acte de vandalism, a anunţat societatea Servicii de Gospodărire Urbană (SGU), în administrarea căreia se află aceste obiective.

Conform sursei citate, în fântânile arteziene din zona Casei Sindicatelor, care se află lângă sediul Primăriei Ploieşti, dar şi în cea de la Gara de Sud au fost deversate substanţe generatoare de reacţii chimice.

În imaginile surprinse de angajaţii SGU se poate observa faptul că fântânile s-au umplut de spumă. Zilele trecute, SGU anunţa vandalizarea unui alt asemenea obiectiv, situat în Bariera Bucureşti. În fântâna respectivă au fost aruncate multe pietre de diferite dimensiuni…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/fantani-arteziene-pline-cu-spuma-la-ploiesti-dupa-ce-in-bazine-a-fost-turnat-detergent-1980841

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.