spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Fara bani aruncati

- Advertisement -

UNITATE… FC Vaslui nu va face prea multe transferuri în aceastã iarnã, si se va întãri doar acolo unde este nevoie. Antrenorul Viorel Hizo a spus cã va aduce la echipã doar unul sau doi jucãtori, pentru a acoperi posturile lipsã din lot. ‘‘Dulãul’’ a precizat cã este foarte multumit de echipa pe care o are, si cã îi va fi greu sã aducã fotbalisti mai valorosi decât cei pe care îi antreneazã.

Conducerea clubului FC Vaslui s-a decis sã schimbe un pic strategia de transferuri cu care obisnuise în precedentele sezoane. Astfel, dacã în anii din urmã, în pauza de iarnã, “galben-verzii” schimbau fata echipei aproape radical, acum acestia sunt decisi sã mizeze pe unitatea grupului si pe constanta lotului, si vor tranfera doar unul sau doi fotbalisti. Antrenorul Viorel Hizo a declarat cã este multumit de lotul pe care îl antreneazã si cã echipa nu are nevoie decât de câteva implanturi. Chiar si asa, a spus cã îi va fi greu sã gãseascã si sã transfere jucãtori mai valorosi decât cei pe care îi are. “Este foarte greu sã transferãm jucãtori mai buni decât cei pe care îi avem. Însã, oricum vom face unul sau douã transferuri acolo unde ne arde mai tare.” a afirmat Viorel Hizo, care a mai analizat si evolutia liderului Otelul Galati despre care a spus: “Dacã o sã continue la fel cum au fãcut-o în tur au toate sansele sã câstige campionatul.”

Perioada de transferuri: 26 ianuarie-23 februarie

În editia trecutã de campionat, în pauza dintre tur si retur FC Vaslui îi aducea pe Gladstone, Costly, Milanov, Dinu si Lucian Sânmãrtean. Acum “galben-verzii” sunt mai cumpãtati si nu vor sã mai facã risipã, de aceea au afirmat cã vor aduce fotbalisti doar unde este strict nevoie. Liga Profesionistã de Fotbal a stabilit care va fi perioada de transferuri din acest an. Astfel echipele din Liga I vor putea vinde si cumpãra jucãtori în intervalul 26 ianuarie – 23 februarie 2011. Între timp LPF a decis ca reluarea campionatului sã fie programatã pe data de 25 februarie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.