spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Fără gaze naturale marți, 05 septembrie, în mai multe cartiere din Bârlad!

- Advertisement -

ATENȚIE! Pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 05 septembrie, între orele 08:30-20:00, pe mai multe străzi din următoarele zone din Bârlad, județul Vaslui: zona Centrală, cartier Deal, cartier Deal II, zona Confecții.

Acestea sunt ultimele lucrări care fac parte dintr-un proiect de investiții al companiei pentru anul în curs, în valoare aproximativă de 2.500.000 lei și au în vedere modernizarea rețelei de distribuției din zonă pe o lungime de 2,5 km.

„Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie). Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegere”, menționează purtătorul de cuvânt al Delgaz Grid.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.