spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

CU BUZATU ÎN AREST LA DOMICILIU, JUDEȚUL A RĂMAS TOT ROȘU! (TABEL)

- Advertisement -

FÃRÃ LEAC: Dovada coruptiei din cadrul PSD nu a contat pentru alegãtorii vasluieni

MÂNDRU CÃ SUNT VASLUIAN… Dupã ce presedintele Buzatu a fost arestat pentru luare de mitã, organizatia condusã de acesta a câstigat lejer cele mai importante primãrii din judet. În aceste conditii, nu prea sunt sanse de vindecare pentru acest judet. În contextul în care, în capitalã pesedistii au fost umiliti de Nicusor Dan, în Vaslui acestia au câstigat fãrã emotii. Multumim tutoror votantilor care au preferat portbagajul cu spagã în schimbul dezvoltãrii judetului Vaslui. Dar, nu vã faceti griji, “continuãm împreunã” sã fim mândri cã trãim în cel mai sãrac judet din România!

BÃTUTI ÎN CUIE… Dumitru Boros, Lucian Braniste, Ioan Ciupilan, Eduard Cazacu… PSD si-a impus, iarãsi, candidatii în judetul Vaslui.

Fără nici un dubiu, marele cîștigător al alegerilor locale din județul Vaslui este PSD. Cu excepția Negreștiului care a rămas la primarul liberal Cristinel Rusu, Vasluiul, Bârladul, Hușul și Murgeniul au fost cîștigate de primarii în funcție de la PSD. Cea mai importantă pierdere a fostei organizații a lui Dumitru Buzatu s-a înregistrat la Berezeni, acolo unde primarul Toader Dima a pierdut incredibil primăria în fața outsiderului de la AUR, Cornel Prăjica. În rest, victorii pe linie în toate comunele în care primarii pesediști au înțepenit iremediabil pe scaune. Este interesant de văzut și scorul din aceste alegeri, însă, ca niciodată, a fost un haos extraordinar la Biroulul Electoral Central din județul Vaslui.

Liberalii amorțiți: speranțe mari, rezultate dezamăgitoare

În principiu, PNL n-a pierdut, dar nici n-a cîștigat nimic. A avut douăzeci de UAT-uri și, după alegeri, a rămas cu același număr, schimbate puțin. Doar că a înregistrat rezultate rușinoase în cele mai importante funcții din județ: primar Vaslui, Bârlad și Huși. S-ar putea consola cu câteva comune cîștigate în dauna pesediștilor, dar asta vine în compensație cu alte comune pierdute.

Arcăleanu a pierdut încă o dată iar USR ar putea regreta alianța păguboasă

În negocierile purtate înaintea alegerilor, USR Vaslui a ales să meargă pe mâna lui Marius Arcăleanu și l-a sacrificat pe viceprimarul Mândru. A fost decizia de la centru alianța ADU, adică USR, PMP și Forța Dreptei. Părea o idee decentă dar rezultatele au arătat un dezastru care putea fi anticipat. USR a cîștigat un singur UAT, la Bogdănești, darasta doar că acolo a preferat să meargă fără alianță.

„Le mulțumesc tuturor alegătorilor care mi-au acordat votul lor. Rezultatul arată că suntem mulți care ne dorim reconstrucția economică a Vasluiului. Voi lupta în continuare pentru Vaslui. Din păcate, la primărie nu se întrevede nimic bun la orizont. Dar asta e democrația, votanții lor au fost mai mulți decât ai noștri”, ne-a declarat Marius Arcăleanu.

AUR suflă PSD-ului două comune importante: Berezeni și Tăcuta

REUȘITĂ… AUR obține în mod miraculos două comune la care nu se aștepta și pierde la Puiești și Costesti, acolo unde erau siguri de victorie. Cine ar fi crezut că la Berezeni “bunicul” Toader Dima ar putea să piardă alegerile?! Cornel Prăjica l-a bătut măr pe Dima în satul Mușata și cele o sută de voturi luate aici i-au fost suficiente să-l bată pe cel mai titrat primar din PSD, fost parlamentar. O altă comună cîștigată în mod miraculos a fost Tăcuta. Petrică Tudose, un angajat din primărie, fost viceprimar, a reușit să-l bată atât pe urmașul lui Florin Ionel, Cornel Horghidan (PNL), cât și pe PSD-istul Ion Beraru. La Puiești, acolo unde AUR a avut cea mai frumoasă campanie, a cîștigat Cezar Ticu, “neamțul”, care, iată, reușește să-i convingă pe puieșteni după un mandat semireușit. La Consiliul Județean, Sorin Chelmu, se va clasa, cel mai probabil, pe locul 3.

Județul Vaslui, cea mai slabă prezență la vot din țară: 37,23%

ALEGERI 2024… În județul Vaslui s-a înregistrat cea mai slabă prezență la vot: 37,23%. Potrivit platformei prezenta.roaep.ro, din cele 426.293 de persoane înscrise pe listele permanente și complementare, 158.725 persoane au mers la vot. Cei mai multe persoane – 101.316 – sunt din mediul rural, iar 57.409 din mediul urban. 3.184 persoane au votat pe listele suplimentare pentru Parlamentul European, iar 2.730 au votat cu urna mobilă. Votanții județului Vaslui sunt, în mare parte, cei cu vârsta de peste 45 ani: 52.161 bărbați și 54.566 femei. Alți 39.32 de votanți vârste între 24 și 44 ani. Numărul tinerilor din Vaslui care au ieșit la vot este foarte mic: 12.664.

În municipiul Vaslui s-a înregistrat cea mai scăzută prezență, iar asta din cauza numărului foarte mare de moldoveni cu buletin de Vaslui. Pe liste au fost înscriși 131.746 de persoane, deși în oraș nu sunt mai mult de 65.000. Astfel, prezența la în Vaslui a fost de 16,87%, în Bârlad – 35,97%, în Huși – 30,52%, în Negrești – 46,42%, iar în Murgeni – 43,44%. În mediul rural, prezența la vot a fost mai mare în majoritatea comunelor: Mălușteni – 66,75%, Fruntișeni – 67,74%, Crețești – 65,73%, Hoceni – Hoceni – 62,63%. Cei mai puțini votani au fost în comuna Ferești, acolo unde din 3.342 de persoane înscrise, doar 874 (26,25%) au participat la alegeri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

81 COMENTARII

 1. „Într-un județ preponderent roșu, tu alege să fii verde.” Deși candidatul PNL, fiul al comunei, ar fi fost mai potrivit.
  Neironic vorbind, pare-se că suporterii care spuneau despre oricare lider politic și contracandidați că „nu se mai satură de ciolan” s-au săturat cu ciolan, la propriu. Efectul de turmă e inevitabil acolo unde limbajul suburban predomină, oamenii sunt resemnați cu și reduși la umilință, iar opiniile și le formează după cum pleacă urechea la xulescu/xuleasca că, deh, sunt mai învățați.
  Singularitatea USR din județ lasă de dorit pentru acea comună, dar om trăi și-om vedea peste câteva luni defilarea doamnei! Salve!

 2. Cum sa votezi PNL si USR , CAND IN PLANDEMIE ACESTIA AU FORTAT OAMENII SA POARTE BOTNITE, AU AMENDAT LA GREU, BOLNAVII nu mai erau tratati in spitale , mureau la greu si erau inmormantati cu pielea goala in saci negri , ulterior s-a dovedit o mare aberatie asa zisa procedura . apoi vaccinarea cu un vaccin netestat , acum se ,,vad roadele ”acestui vaccin , mai voiau sa-l introduca obligatoriu nu aveai voie sa intre in magazinele mari daca nu erai injectat cu acea dracovenie , stim foarte bine cine era ministrul sanatatii , si apoi a mai avut si consultanti ….0(zero )pregatire).Inca a luat un procent foarte bun , daca avem in vedere ce s-a petrecut atunci (nu stim daca vina ii apartine exclusiv dumnelui.). Cred ca ar trebui sa parasesca politica si sa se ocupe mai mult de profesie pentru ca este un adevarat profesionist.

 3. SARACI SI PROSTI ASA VOR MURI TOTI VASLUENII
  SE TRAIESTE SUPER BINE LA VASLUI BETIVANI , PUTORUSI , VIOLATORI , CRIMINALI ASTA REPREZINA VASLUI

 4. Eu nu am votat niciodata PSD. dar cand am vazut penibila inscenare a lui Buzatu cu banii, acuma am votat eu si familia mea extinsa PSD.

  • Oare pe ce drum a mers omul,sa imi „insceneze” si mie cineva nu 250 mii euro,macar 50 mii,sa mii puna in portbagaj,si eu sa ma prefac,ca ba sunt economiile familiei si le port cu mine,ba am vandut un teren,ba am facut pana si cred ca din greseala am pus geanta acolo in locul rotii,ca le mai incurci,fiind atatea sacose cu bani peste toate drumurile…Esti roman adevarat,ai votat toata viata psd si nu recunosti dar te a ajuns lovit foamea si na,incepi sa delirezi.

  • Inscenare? Bă tu ești prost total? Ce i scanare cand pe banii primiți de ala pe care l pupi în cur scria clar mită? Ce i scanare? Marș mă lingaule !

 5. Încă o dată am arătat întregii țări cat de prosti suntem! Suntem un oraș de fosile și sclavi care își dau votul pentru un “rachiu” la 6 dimineața!!! Am lăsat acești moșnegi analfabeți și fără discernământ să decidă viitorul unor tineri care chiar merită mai mult! Cum să votezi cu PSD, când unii candidați au dosare penale, au fost arestați în timpul campaniei, au furat cu portbajagul? Soluția este una clară, să așteptăm să se curețe acest județ de toate hârburile și să rămână pustiu (așa cum este și capul lui Vraiște). Vă meritați soarta cu toții! Să rămâneți fără asfalt, fără canalizare, fără speranța zilei de mâine. Să vă târâți în fața primarilor voștri și ei să râdă în fața voastră și să vă disprețuiască precum ultimele scursuri ale societății!
  Nelutu, ești vai steaua ta! Tu, fără pic de decență și umanitate + echipa din jurul tău sunteți combinația perfectă pentru un eșec garantat. Felicitări celor care au plecat din PNL!
  Botez, ești prost cu crengi! Oare ce credeai? Ca o să fii președinte CJ? Mă faci să rad! Cu Mândru lângă tine la primărie? Mândru care nu știe să lege 2 cuvinte? Care și a anunțat frumos candidatura la primărie și după a înghițit în sec? Chiar trebuie să spun ca ați fost penibili, dar Mândru câștigă primul loc!
  Arcălene, mai bine candidai independent! Cu așa handicapati în jurul tău nu ai ce să faci! Trebuia să te gândești bine înainte de această alianță ca ți-a adus numai rău!
  Ce să mai zic? Aaa, Vlada- inofensiv aș spune… L-au trimis câine surd la vânătoare. Imi este și milă de el…
  Chelmu, pari un om dispus să facă treaba, dar simplu fapt ca imaginea ta este legată de AUR, m-a determinat să nu te mai votez. AUR???? Un partid de măscărici, circari și inculți.

 6. Arcaleanu portar, ce o mai fi fost el, tot arată mai bine decât toți ceilalți la un loc,( dacă e să votăm omul) ,dar cu traseismul politic al celor care au câștigat alegerile ,doar pentru voturi este mai bine‽???

  • Era mai bun decât orice pesedist! Oricine altul în afara de pesedisti meritau primaria si consiliul județean! Oricine! Ăștia sunt lacheii lui Buzatu!

   • Părerea ta nu inseamna ca e si cea a majorității, rezultatul o confirma, din cauza lui Arcăleanu au pierdut, chiar daca PSD are buline, nu poți sa vii cu asemenea oameni, si asemenea șansă n-o sa mai fie prea curand

  • Dupa ceea ce spui, clar ai votat cu PSD! Se vede ca esti prost! Și dacă a fost portar, ce? Este o rușine? Dobitocule, omul evoluează. Tu, din păcate, ești limitat.
   Daca intr-adevăr a fost portar, bravo lui! Asta demonstrează ca este un băiat muncitor și deștept!
   Felicitări, Marius pentru toată munca pe care ai depus-o întotdeauna, nu doar în această campanie. Tu ai vrut să le faci un bine vasluienilor, dar ei nu merită. Sunt toți o apă și un pământ, dar își vor primi răsplata.

 7. Prietene, titlul mi se pare chiar corect. Observațiile mai mult decat pertinente. Omul simplu, vasluianul poate avea in fata toate dovezile de pe lume ca e cah ce se întâmplă acum. El daca in ziua cand i se da 1 leu pentru o tigare sau un șnaps e fericit, el apreciaza ca ala care i-a dat e om bun. Ce treaba are cu portbagaje etc. Nu is la el in curte, daca o are, atunci ala care i-a dat e baiat valabil. Poate o sa ii mai dea de o tigare si maine

 8. Iaca asta era problema, Buzatu, .ai bine ați taxa rablele care l au facut de ras pe Dr.Tataru , care nu știu altceva decât sa pupe în cur , sa se linguseasca , I au facut si și au făcut o campanie de cacat ,

 9. Ca sa vezi cum liderul PSD pe tara se simte jignit sa I se spună ca Buzaul e în MOLDOVA, ca sa vezi asa cum toată tara a văzut cum mafiotul șef al județului, liderul PSD Buzatu ia o mina spaga de 250000 de euro și tu , tu vasluianule indiferent de oraș și cătun votezi tot cu acest partid de mafioți, înseamnă ca sunteți pierduți, idioți cu diplomă, nu săraci ca nu aveți bani ci săraci cu duhul, vânduți pe ulei și zahăr…..va meritați soarta slugilor ! Pentru prima data în viata mi este rușine sa spun ca sunt din județul asta infect desi aici m am născut si crescut! Am crezut ca măcar barladenii sunt cu picioarele pe pământ! Dar nu….toti suntem o apa și un pământ! Ne meritam soarta si suntem rușinea României, meritam să se rada de noi!

  • Pentru o petrecere cu 2 mici și o bere o dată la 4 ani, se merita cu PSD încă un mandat. Mulți votează cu PSD pentru ca nu vor sa audă de ceilalți și nu le da nicio șansă. Pentru ei contează ca PSD-ul a dat 15 lei la pensii, nu faptul ca nu ai nicio șosea de centură, autostrada, industrie, cai ferate închise, lipsa locuri de parcare etc.

  • De noaptea minții! Dar e la nivel de țară, nu-i că/ carul cu proști s-a descărcat la Vaslui. Peste 2-3 generații s-or deștepta.

   • Da….dar ” printul ” Vasluiului a fost prins cu 250000 de euro șpagă! Si tot partidul spagarului castiga! Un judet de lingai, asistați social, de bugetari care stau în genunchi în fata șefului pus la un loc călduț, deși incompetent, de măria sa Buzatu,” il capo di tutti capi”!

 10. In 1968 cand Ceausescu, ca era in frunte, a facut impartirea pe judete, a dat fiecarui judet sansa de a fi egal cu oricare din celelalte, cu aceeasi suprafata si acelea mijloace de productie, cu mici diferente in functie de specificul zonei. A incercat, asfel, ca niciunul din cele peste 40 de judete ale tarii sa nu fie mai sarac decat altul. O idee foarte buna zic eu. Dupa revolutie, acest deziderat a cazut din motivele de condamnat pe care le stim cu totii. Capitalismul, o dorinta a revolutiei, adica o lume libera cu principiul printe altele de a munci mai mult ca sa ai mai mult (in comunism, muncim egal sa avem egal…e parafrazare) a dat judeteleor „posibilitatea” de a se descurca singure in capitalism. La nivel de judet cei din frunte sunt cei care pot face ca lucrurile sa mearga pentru noi toti, sau fiecare dintre noi putem prin forte proprii sa ne dezvoltam. Toate bune insa, daca se intampla ca npoi sa nu ne putem dezvolta individual din cauza ca cine ne reprezinta nu ne respecta si reprezinta interesele?
  Stiu, e complicat si plictisitor.
  Incercam sa explic saracia si lipsa locurilor de munca si orice alte oportunitati pentru a fi ca Timis, Cluj, Iasi ce au ei si nu avem noi. In afara de universitati. Asa si? De aici mancam? Dar restul? Cumva oameni care gandesc un pic mai mult? Ca de muncit toti muncesc.

  • Nu ești aproape de tarile vestice in primul rând, nu ai industrie pentru ca nu e rentabil, nu ai drumuri pentru un circuit rapid, cel puțin de 3 ori pe atât durează sa miști ceva de la noi in alta tara, clar e si mai scump, zona principala aici e agricultura, oricât s-ar screme ăștia nu e si nici nu va fi zona turistica.
   Ceașcă a făcut un rahat, tot ce se producea ziua noaptea se strica, si toti erau plătiți, Mecanica producea reductoare de mina, turnate, prelucrate, asamblate, duse in depozit, noapte le luau aia din turnatorie si le topeau iar ca nu aveau materie prima, un rahat de industrie, practic nimic nu se făcea

 11. Dupa cum s au facut listele era normal sa para ca nu s au prezentat vasluienii la vot!pe adresa mamei eram trecuti toti de cand eram copii!!deci erau nici mai mult nici mai putin trecute 5 persoane in loc de o singura persoana!
  Iar in ceea ce priveste primarul,s a votat omul nu partidul…pacat ca nu stiu sa si aleaga corect partidul cei carora li s aoferit votul si sperantele de maine!

 12. Sa inteleg ca judetul Vaslui este unul cu cea mai mare rata a sperantei de viata, cu unii dintre cei mai optimisti oameni, cu o viziune asupra viitorului in cele mai frumoase linii? Da, se pare ca da. Va rog, atunci, in aceste conditii, sa orpiti toate glumele, ironiile, bascalia despre vasluieni, nu ii mai jigniti ca sunt polul saraciei. Toate sunt minciuni. Aici, in teren, realitatea este alta. Oamenii sunt fericiti, au un trai decent daca nu foarte bun, sunt civilizati si nu betivi si oameni ai strazii cum ii numiti voi ceilati. Ei au ales sa continue acest trai fara griji iar cei multi tineri care au plecat, cam toti de altfel, in alte judete sau tari, au plecat doar pentru a efectua calatorii, de un an doi sau permante, desi acasa ar fi avut un trai bun, cu multe oportunitati, cu imbelsugare etc. deci retinem, ar fi avut totul acasa. Au plecat doar in plimbare.
  Dragi vasluieni, voi, din toate acestea extrageti realitatea, care v-a continua pentru inca patru ani, la fel de frumos.

 13. ce nu-i clar ?? Judetul a votat PSD ,impotriva PNL .Pentru mizeriile care le-a facut PNL ,pentru a sanctiona nulitatile din PNL PNL ia avut pe Boros ,Braniste si altii
  Clar s-a votat omul , PNL cu fosilele de militieni ,femeile de serviciu si cu instructorii auto nu merita mai mult

  • Draga domnule, ce adevarat ar fi fost tot ce spui dumneata, daca din pura intamplare, in fruntea judetului, ma refer la tot ce inseamna fruntea, primar cj etc, ar fi fost supriza, altii decat tot psd. Dar stimabile domn, cum spunea cineva mai jos, judetul a avut tot psd mereu mereu de 30 si ceva de ani in frunte. Ma intelegi bine. A fost rosu. Nu acuza vreo grea mostenire sau uite ce v-au facut aia si ce nu o sa va facem noi, ca tot aceeasi culoare a fost de la inceput si mult inainte de. Ce intelegi prin oamenii a votat pe aia ca ailalti au facut rau, dar cine ailalti ca tot aia au fost de la inceput?????

  • poate intrebarea da si raspunsul. E vorba de sistemul simplu al cauzei si al efectului. Un singur cuvat care defineste totul, saracia. Nu trebuie sa acuzam sau sa jignim oamenii acestui judet prin afirmatia, sunt saraci pentru ca sunt puturosi sau elegant, ca nu muncesc. Ideea este ca muncesc, dar nu isi doaresc mai mult. Le este suficienta munca, asata daca au unde munci si in ce conditii muncesc. Nu isi doresc mai mult, ori nu stiu ce ar vrea sa aiba mai mult, ori pur si simplu e bine asa pentru ca nicioadata nu am avut mai mult, si traim, vezi Doamne. Si cainele traieste chiar daca are 100 de capuse pe el. manaca, latra, dar e vai mama lui, el nu stie, crede ca asa e viata lui. Daca acest caine ar fi curat, sanatos, fara capuse, poate s-ar mai si juca etc. Ati inteles, sper.

 14. Orasul Husi……. e fain un mort bine cosmetizat, dat cu pudra pe obraji de pare ca e viu, buze rosii, mai frumoase ca niciodata, ma refer la 1 cm de asfalt care s-a pus tot timpul, nu zilele astea electorale de un negru abanos dar care, vai tine la doar doua tiruri. Insa e frumos, a facut don Primar. A pus gazon de un verde e brotacel de mai mare dragul, a pus… Cum nu a facut, ok, totul pe banii nostri, ca vorba aia, a facut Ceausescu multe lucruri, dar noi stateam in frig si intuneric. Tot noi decontam gazonul, asfaltul, ca doar nu sunt donatii. Vai ce frumos. Don Primar dar o piata mai diversificata ca produse si preturi, vezi alea din alte parti care nu au agricultori ca si matale, o apa mai ieftina, ca parca ar fi apa vie din povesti, un gunoi la un pret mai mic… Nu e mai bine? Sa putem face sinoi macar un pic de economie sau sa ne permitem mai multe decat a trai in subzistenta. Sa știți ca desi va propulsat psd ul, primarul, adica dumneavoastră ramaneti si a cslor care nu v au votat. Pe ei nu ii puteti da afara din oras sau ingradi drepturile, pentru ca va platesc taxele si impozitele. Adica aveti grija si de venitul de la ei si aveti grija sa ii reprezentati in mod egal. E o obligatie constitutionala. Ar fi multe de zis, dar ma tem ca nu aveti timp sa citiți pentru ca pregatiti represaliile impotriva celor despre care stiti sigur ca nu v au votat. Va urez succes in indeplinirea datoriei dumneavoastra de edil al nostru.

 15. Sunteti niste prosti gramada, v au futut 30 si cv de ani si o sa va mai futa minim 2-3 mandate, o sa fie un oras de varsta a doua, un oras de care lumea si investitorii o sa fuga ca n au milioane pentru spagi ! Muie psd! Felicitari Arcaleanu !

 16. PSD-ul e ca un „barbat” agresiv care-si bate nevasta, iar votanții psd-isti sunt „femeia” care își ia pumnii, „aceasta” știe ca ii face rău însă sta cu el din obișnuință, sau ca mai bine nu se poate, sau de proasta, sau…………….. in cele din urma nici ea nu știe de ce! Asa ca, „dragi” votanți psd-isti nu va mai plângeți soarta dacă nu vreți sa faceți o schimbare pentru ca, v-o meritați cu ” vârf și îndesat”

 17. Lumea a votat cum a dorit si in general lumea voteaza omul care ii multumeste prin ce face pentru urbea in care se afla ! Daca este de la psd si face treaba nu ma derajeaza cu nimic pe mine ca cetatean!

  • Corect stimabile, e fain un mort bine cosmetizat, dat cu pudra pe obraji de lare ca e viu, buze rosii, mai frumoase ca niciodata, ma refer la 1 cm de asfalt care s-a pus tot timpul, nu zilele astea electorale de un negru abanos dar care, vai tine la doar doua tiruri. Insa e frumos, a facut don Primar. A pus gazon de un verde e brotacel de mai mare dragul, a pus… Cum nu a facut, ok, totul pe banii nostri, ca vorba aia, a facut Ceausescu multe lucruri, dar noi stateam in frig si intuneric. Tot noi decontam gazonul, asfaltul, ca doar nu sunt donatii. Vai ce frumos. Don Primar dar o piata mai diversificata ca produse si preturi, vezi alea din alte parti care nu au agricultori ca si matale, o apa mai ieftina, ca parca ar fi apa vie din povesti, un gunoi la un pret mai mic… Nu e mai bine? Sa putem face sinoi macar un pic de economie sau sa ne permitem mai multe decat a trai in subzistenta. Sa știți ca desi va propulsat psd ul, primarul, adica dumneavoastră ramaneti si a cslor care nu v au votat. Pe ei nu ii puteti da afara din oras sau ingradi drepturile, pentru ca va platesc taxele si impozitele. Adica aveti grija si de venitul de la ei si aveti grija sa ii reprezentati in mod egal. E o obligatie constitutionala. Ar fi multe de zis, dar ma tem ca nu aveti timp sa citiți pentru ca pregatiti represaliile impotriva celor despre care stiti sigur ca nu v au votat. Va urez succes in indeplinirea datoriei dumneavoastra de edil al nostru

 18. Felicitari dle Bobarnat, ati facut fix …. . Ati denigrat Spitalul si Husiul cat de mult ati putut crezand ca e varianta castigatoare, ei bine nu ai adus nici un plus valoare, nici mata si nici doctoru apendicita, spitalul fiind locul care i-a dat doctorului totul (casa, masa, faima, bani, etc) si in acelasi timp loc de care si-a batut joc in nenumarate randuri … S-a meritat sa calcati pe cadavre? Sincer? Asta a fost pretul?

  • Ce ai popa?? Ai facut ochi?? Ce legatura are campania lui bobirnat cu realitatea de rahat a medicinii pulii care se face la husi?? Stai linistot popa ca bobirnat in calitate de presedinte ca continua ceea ce a inceput coaie .. urmeaza sa iti discute demiterea in cl stai linistit.. du-te si infunda -i delencei in gura ce i-ai infundat sa taca ..mai infunda-le cui merge..repet gura si ochii nu poti sa le masluiesti asa cum faci cu hartiile

  • Zi un singur lucru neadevarat din ceea ce a zis bobirnat despre spital ..acum zi-l !!! Ca face prarul ciupilan afaceri si ca foloseste spitalul ca vaca de muls in interese personale?? Asta-s cadavrele calcate? Ca a pus un director care se droga la bitu in crasma mort de beat ? Un maimutoi isteric cu multe probleme cu legea? Pe ce cadavre a calcat? Acum daca spui adevarul si il arati lumii calci cadavre? Crezi ca nu se mai vorbeste in plopeni ( resedinta directoarei ) la chiosc da? Ca o anumita doctorita nici nu s-a uitat la bolnav fara 2 milioane?? Asta daca o sesizezi calci pe cadavre? Cuminte băieți… se va face ceea ce este de facut in continuare..aveti sesizari DNA aveti tot ce trebuie … ciupilan poate sa plece cu duba exact cand isi preia mandatul.. un titlu de primar / manager / consilier nu te pazeste de lege

 19. Așa se întâmplă când persoanele în vârstă de peste 80 de ani, decid viitorul tinerilor. Vot masiv în mediul rural, unde știu că pe buletinele de vot există doar trandafirii. Copii și nepoții noștri vor trăi subjugati de acest partid blestemat la Vaslui.

  • Asta este, si moșnegii au drept de vot, si care tineri ? ca nici jumătate din populație nu s-a prezentat la vot, tinerii care mai sunt sunt, sunt aia de pe la scoli, cine nu termina o facultate pleacă, si inclusiv aia care termina o facultate se duc, nu au pentru ce sa stea aici. Asta este electoratul in zona, angajatorul principal fiind statul era de așteptat sa se voteze cum s-a votat, fiind foarte bine aranjați fata de prostime foarte putini bugetari vor vota impotriva sistemului. Bugetarii votează contra numai când le este rău dar pentru ei acum este nemaipomenit de bine

 20. Când alternativele sunt niște analfabeți, a căror campanie s-a axat în proporție de 90% pe atacuri la persoana și limbaj suburban, mai bine tot…PSD!

 21. Sunt suparat, ce mai! Ce face bre, distinsul si eruditul domn Tataru? Nu mai pot de grija lui! Pe cand prohodul? Vai, vai, salvatorul lumii si a Vasluiului! Ce sa faci, coane? Prosti, dar multi, nu? Cum nu am fost noi induiosati de cuvintele tale si ale cumatrului ( sic!)? Rusine sa ne fie! Vai, vai! Azi beau ! Darcel mai mult mi-ar placea sa-ti vad mutra. As plati pentru asta!

   • Ce sa fac? Am recunoscut ca fac parte din cei multi si prosti! Acum lasa prostia mea, fa ceva si ogoieste -i durerea lui Nelu. De el sa-ti para rau, ca de mine si mostenirea mea ma ocup eu. Rogu-te alina-i suferinta!

 22. Bravo, bravo! Încă 4 ani de MU.E sa aveți!
  Candidați slabi la Vaslui, însă tot PSD? Nu contest, poate sunt și primari PSD-isti care au făcut câte ceva, însă nu la Vaslui. De mai bine de 30 ani, fără niciun progres, doar cu mai mulți asistați sociali și analfabeti.
  Hai să-l vedem acum pe Braniste, să vedem de ce e în stare!
  Are coa.e să facă ceva sau e doar o marionetă a sistemului?

 23. Puține șanse sa se schimbe ceva vreodată aici, cat timp nu exista o economie populatia va depinde de administrație si cam asta va fi.
  Si ce sa schimbi? Are si omul o vina dar cea mai mare e la partide, sa vii cu unul ca Arcăleanu practic demonstrezi ca nu ești pentru oameni

 24. Detest PSD!!! Jos cu PSD!
  Dar, sa fim realisti:
  Rezultatul obtinut de PSD reprezinta rezultatul lui Ciprian Trifan.
  Omul a aratat ca, in primul rand, cunoaste problemele din judet, are legitimitate, este o locomotiva care trage sandramaua PSD dupa el.
  Fara el, doar cu shaormarii Solomon si Popica, partisul se ducea de rapa total.
  Eu nu vad decat meritul aproape exclusiv al lui Trifan.

  • Cam asa este…
   Au tras si primarii, cei colorati in rosu,, dar au stiut ca il vor avea in spate, pe viitor, pe Trifan.
   Corect, nu le pasa primarilor si alegatorilor de Solomon si Popica, perdantii partidului. Nu stiu cat ii mai „iubeste” Mitica, dupa cate a patimit din cauza lor.

 25. În viata , cand ti se intampla sa cazi , te gandesti ce ai gresit apoi faci lucrurile asa cum trebuie. Asta ca și parte a ta de vina.. ca parte de structura sociala nu ai ce sa ceri de la un judet de alcoolici , analfabeți, incestuosi, cufundati în needucatie și lipsa de discernământ. Dacă Clujul era ” rosu” mi-as fi pus mari semne de întrebare dar pentru un judeti de găinar lipsiți de valori era ciudat sa fie altfel

  • Au știut Psd-idistii pentru ce nu trebuie educată populația țării. Stai linistit, va veni și momentul Clujului… ca tot PSDNL se va afla la butoane la centru.

   • Corect ! Tot ce era de distrus se distruge!! În Bulgaria dacă intri, Bulgaria nu Viena nu Elveția da? Deja parca ești pe alta lume , curat civilizat fara ruine fara ghiortalanisme fara nimic . Rușine și scarba fata de poporul meu!! Rusine

 26. STIMABILILOR ACTUALI SI VIITORI primari lasati de astazi VRAJEALA si treceti la munca !! Incepeti sa duceti la INDEPLINIRE propunerile facute celor care v-au votat !! INCERCAT SA NUI DEZAMAGITI !!!

 27. Ajutoarele sociale si Pensionarii astia au fost votantii PSD-ului,sa furat ca in codrul lu iBraniste,la prima ora se dadeau liste la votanti stampilate si bagate cite 3,4 buletine de vot in unul,furaciune pe fata dar nimeni nu a vazut nimeni nu zice nimic.RUSINE

 28. Arcaleanu un fute vânt credea ca cu trei dame de companie și cinci cocalari pe care ia adunat în jurul lui câștiga primăria Vaslui. USR a făcut cea mai prostie când s-a asociat cu acest implostor.

  • Lui i-a ieșit combinația la Valeni să iasă ăla de la PNL ca e rudă unei dame de campanie ca al lui a luat 40 voturi cat să incurce. Mare trădător. Sa încerce președinte la vreo scară de bloc sau la pescari.Nu sunt psd-ist dar un trădător nu as vota niciodată.

   • Milă sa-ti fie de el impostorilor,a luat numai nota 2 la examen să rămână pe funcție la casa pensiile și vrea să fie primar?!Și beat dacă mă duceam luam mai mult de nota 2.🤣🤣

  • Copilul revoluției avea două proaste pe lângă el Sofia și males care se pupau in cur unul pe altul dar problema era că intervenea și cel bătrân sa fie pupat in cur de cele două parașute ,ha,ha,ha,va bătut măr panaramelor PNL -UL 🤣😂🤪🤪🤪🤪🤪🤮IMI ESTE GREATA DE VOI

 29. I-am votat pentru ca avem încredere in echipa PSD si credem ca atunci când deranjezi, dar esti apreciat si iubit de oameni singura solutie ca sa te înlăture e ori sa te omoare ori sa ți se întindă o cursa. Iar dacă tot ati adus vorba de portbagaj….voi ati uitat cand de la evenimentele lor plecati si cu burta plină si cu portbagajul plin…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.