31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Fãt Frumos vrea secretar de stat la Justitie, dar „taticu’” i-a aranjat la ministerul lui Firea | PAMFLET

Cãrnitã, unul dintre oamenii de încredere ai lui Tudorel (supranumit în oras si Fãt Frumos), a lansat nucleara cã beizadeaua va ajunge secretar de stat în Ministerul Justitiei. Vestea a circulat rapid de la Garã, la spital si înapoi de a nãucit pe toatã lumea. Se stia cã Fãt Frumos va ajunge secretar de stat, însã nimeni nu intuia cã acesta se va însuruba în inima justitiei românesti. Totusi e greu de crezut cã acesta va ajunge acolo, noi mai degrabã credem cã va ajunge în subordinea lui Firea, la Ministerul Familiei, fiindcã Stãnescu, bunul prieten al baronului nostru rosu, va avea grijã. Spionii nostri au aflat cã sãptãmâna viitoare Fãt Frumos deja are stabilitã o întrevedere cu acesta.

Cea mai bucuroasã de aceastã numire va fi Anuta. A pus sãraca acatiste pe la toate mãnãstirile din judet, ca „fratele” ei vitreg sã stea cât mai departe de casã. Si a mai pus pentru cineva vorbã bunã la Doamne -Doamne: pentru Dan, cãpitan de judet. L-ar vrea prefect în locul lui Fes de la Husi. Cã, sãracul, ascute creioane la Consiliul Judetean si existã si riscul ca acesta sã rãmânã pe drumuri dacã liberalii vor negocia cu Miticã aliante la nivelul judetului. Asa s-ar explica de ce fostul viceprimar al Vasluiului nu a fost lãsat sã meargã la Prefecturã. Poate îl vrea Miticã înapoi viceprimar si ghimpe în coastã primarului Pavãl.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Cine vorbeste? Cine a adus PSD -ul la guvernare? La PNL nu sunt beizadele? Criticati PSD -ul dar la voi cine iese pe ultimul loc la un concurs ajunge sa fie numit pe post. Tu cum ai ajuns secreatar de stat si apoi in CA la Antibiotice? Moralistii si jurnalisti de doi bani.
    O urare pentru 2022. Sa pierdeti toate procesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here