spot_imgspot_img
8.1 C
Vaslui
23-feb.-2024

Fată de 14 ani, găsită spânzurată într-o anexă din Botoşani. „Juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”

- Advertisement -

Caz înfiorător în judeţul Botoşani. O adolescentă de doar 14 ani a fost găsită moartă, după ce s-a spânzurat într-un grajd al gospodăriei părinţilor ei. Roberta a recurs la gestul extrem, cel mai probabil, din cauza unui joc pe calculator.

Detalii şocante au ieşit la iveală după ce o fată de 14 ani a fost găsită spânzurată, duminică, în localitatea Coțușca din Botoşani. Roberta provenea dintr-o familie serioasă, însă părinţii au plecat în străinătate şi au lăsat copiii în grija unui unchi.

„Din ce am înțeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”, a declarat primarul comunei Coțușca, Constantin Ciobanu, potrivit Botosaninews.

Edilul crede că ar fi vorba despre jocul „Balena Albastră” şi vrea să fie luate măsuri pentru a nu se mai produce astfel de tragedii.

„Am înțeles că a mai fost un copil care juca jocul acesta, dar el nu a făcut sacrificiul suprem”, a mai precizat primarul. …https://www.romaniatv.net/fata-de-14-ani-gasita-spanzurata-intr-o-anexa-din-botosani-juca-un-joc-pe-internet-in-care-i-se-cerea-pana-la-sacrificiul-suprem_5776888.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.