18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Averea familiei Petcu: casa cat o ambasada!

- Advertisement -

În atentia ANI, DNA si a cui o mai vrea

ILEGAL SAU IMORAL?… Mirela Petcu, fata lui Viorel Petcu, directorul Spitalului de Urgentã „Elena Beldiman” din Bârlad, sefa Centrului de recuperare/ reabilitare pentru tinerii cu dizabilitãti (Complex de servicii comunitare pentru persoana cu handicap Bârlad) detine o casã pe strada „Mircea cel Bãtrân” din localitate (cartier Deal II) cât o ambasadã! Casa are o valoare enormã. Coincidentã sau nu, casa fetei directorului Petcu a fost începutã exact în anul în care începea si reabilitarea spitalului bârlãdean si se finalizeazã în acelasi an cu finalizarea lucrãrilor la spital! Mirela Petcu este angajata DGASPC Vaslui si, din câte am aflat, salariul ei nu depãseste 1500 de lei, ca sef de centru. Se naste o întrebare fireascã: cu ce bani si-a ridicat Mirela Petcu ditamai hardughia de casã? Poate se întreabã si alte autoritãti mai îndreptãtite ca noi, pentru cã s-ar putea sã iasã la ivealã motivul pentru care nu s-au semnat actele de acordare a banilor pentru cofinantarea lucrãrilor de la spital deoarece, dacã vã amintiti, specialistii Primãriei Bârlad suspectau o deturnare de fonduri. Cu tatãl director de spital si cu un frate viceprimar, Mirela Petcu s-a pricopsit!

Pentru cei care încã nu stiu, pe strada „Mircea cel Bãtrân” din cartierul Deal II din Bârlad, se ridicã mândrã si impunãtoare o casã cât o ambasadã! Vorba româneascã ar fi aceea cã e o casã de neam prost, dar noi nu putem face decât sã ne mirãm de cât de dulce si adevãratã este … vorba. Casa cu pricina, care ne-a atras atentia (foto) este a Mirelei Petcu, sefa Centrului de recuperare/ reabilitare pentru tinerii cu dizabilitãti (Complex de servicii comunitare pentru persoana cu handicap Bârlad), angajatã a DGASPC Vaslui si nimeni alta decât fata lui Viorel Petcu, managerul general al Spitalului de Urgentã „Elena Beldiman” din Bârlad, precum si sora viceprimarului Traian Petcu. Acum, cã ea are niste rude atât de suspuse prin toate posturile cheie din Bârlad n-ar fi mare minune, desi se naste întrebarea „Cum, Doamne iartã-mã!, au ajuns toate neamurile lui Petcu sã fie înfipte în scaune de sefi, abonati toti, dar toti, la banul public?”. Rãspunsul este unul foarte simplu: PSD-ul sã trãiascã! Viorel Petcu este membru PSD Bârlad si a fost mult timp consilier judetean si detine functii importante în acest partid, fratele ei Train Petcu este viceprimar la Bârlad si presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Bârlad, pe aici pe undeva intervenind si deputatul „cel sãrac si cinstit” Adrian Solomon, presedintele PSD Bârlad.

Iaca asa coincidentã mai rar!

Casa Mirelei Petcu a fost începutã, conform actelor publice, în 1998 de cãtre tatãl ei, Viorel Petcu si a fost lãsatã neterminatã pânã în 2010, când tatãl vinde fetei casa, care nu era terminatã, neavând pardoseala si multe altele! Din 2010, adicã exact la un an de la începerea reconsolidãrii spitalului bârlãdean, (lucrãrile au demarat în 2009 în luna august) adicã a lucrãrilor de „reconsolidare a corpurilor C, D si E”, casa s-a ridicat vãzând cu ochii! Si este aproape gata, deja fiind locuitã si, culmea coincidentei, lucrãrile de reabilitare ale spitalului bârlãdean sunt si ele aproape gata! Cam multe coincidente parcã. Casa aratã ca o fortãreatã, cu gard din beton, cu garaj serios, având si o centralã termicã exact ca aceea din spital. În conditiile în care Mirela Petcu este angajatã la DGASPC Vaslui, ca sefã a Centrului de recuperare/ reabilitare pentru tinerii cu dizabilitãti (Complex de servicii comunitare pentru persoana cu handicap Bârlad), acolo unde salariul nu depãseste 1300 – 1500 de lei cu tot cu îndemnizatia de conducere si vechime, întrebarea fireascã ar fi: de unde are fata directorului Viorel Petcu atâtia bani sã îsi permitã o asemenea casã? Fiind angajatã a unei institutii publice, plãtitã din bani publici, am fi curiosi si noi sã stim, poate ne înselãm si nu e asa cum am crede, cã acolo sunt bãgate multe dintre materialele de constructie din spitalul bârlãdean…. Mirela Petcu a fost cãsãtoritã mai multi ani, ea purtând un timp numele de Damian, ca cel al sotului. Ei au divortat acum 3 – 4 ani si, de atunci, ea a revenit la numele de Petcu si în prezent are o relatie cu un bãrbat, cu care are un copil. Concubinul ei este angajat al unui ONG (Childs Life International), care are în Bârlad sediul (unde în altã parte?) exact în clãdirea Centrului de Servicii Comunitare nr.1 apartinând DGASPC Vaslui. Altã coincidentã, nu-i asa?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

42 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.