FAZA ZILEI: Bãtrânã inconstientã, a tâsnit dintre masini în calea mortii! (VIDEO)

INCREDIBIL… Scene socante surprinse pe strada Republicii, în dreptul Spitalului de Urgentã „Elena Beldiman” din Bârlad! Un tânãr circula cu autoturismul personal spre Grãdina Publicã, iar pe ambele sensuri erau masini: pe prima bandã a directiei sale de mers stationau zeci de masini, iar pe benzile de circulatie din sens opus se circula pe banda a doua, iar prima era, la fel, ocupatã cu masini stationare. Desi prin zonã sunt treceri de pietoni, o bãtrânã a preferat ieri dimineatã (vezi înregistrarea video) sã tâsneascã pur si simplu dintre masinile parcate, traversând în fugã, total neregulamentar, printre masni, strada Republicii! Doar norocul a fãcut ca bãtrâna sã nu „primeascã mãrtisorul mortii” de la masinile din trafic! Mucalit, Dany J., care are montatã o camerã video pe masinã, cu care filmeazã traficul, a postat pe un canal de socializare din Bârlad, filmul aventurii bãtrânei inconstiente, precizând: „Cam asta se întâmplã când nu îți alegi tu <baba>> de bunã voie”, a scris Dany J.

Acum este începutul primãverii pe stil nou, când fiecare îsi alege o <<babã>>, cã tot au început de ieri Babele! Toatã lumea stie cã, între 1 si 9 martie, Baba Dochia îsi leapãdã câte un cojoc pe zi, din cele 9 cu care este îmbrãcatã de … iarnã! Baba cu traversarea de ieri, era sã-l aleagã pe Dany J., iar moartea pe ea, numai cã Doamne-Doamne a avut alt socotealã cu ei! Asa sunt unii, norocosi, de „baba „ lor! Mai ales baba sprintenã, care a scãpat de moarte, dar si de politistii locali de la rutierã, care erau, cel mai probabil, la împãrtit mãrtisoare de 1 Martie prin cartierul Munteni! Cã pe stradã, unde este locul lor de muncã, nu erau!
4 COMENTARII

  1. Ioan din Husi :)) ce vrei mai mult. Da unde te grabesti… spre moarte? 50 e limita nu tinta… imagineaza-ti ca era mata cea care a trecut strada. Nu mai erai asa tare in gura si ii multumeai soferului ca nu era pe facebook.

  2. CEZARA, daca esti stricata la burta din nastere, nu mai scrie la ziar, sau amantul tau e patronul fițuicii de traversat strada… Pedeapsa cu moartea pentru prostie nu exista? Cred ca nu mai citeam “articololul” asta…

  3. Batrana inconstienta esti tu… asta face diferenta dintre sofer si omul de rand. Omul de rand are voie sa fie inapoiat, bolnav, tu nu, de asta ai dat un test psihologic. Ratiunea se degradeaza cu varsta, daca era bunica ta mai era inconstienta? Dar copilul tau? Tratati-va in trafic ca si cum sunteti membrii unei familii sa vedeti ce simplu e sa nu va mai sicanati.

    • După căpșorul tău, bătrânii și copii ar trebui să traverseze care și cum apucă. Nu spune nimeni să nu fii atent. Dacă nu era atent, trecea peste ea.

LĂSAȚI UN MESAJ