28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

FAZA ZILEI Când vecinii se consideră proprietari pe parcarea dintre blocuri! (FOTO)

NEEDUCAȚI… Un bârlădean și-a găsit mașina parcată lângă bloc, mânjită cu ouă aruncate pe capotă și pe parbriz! Gestul de a-i bombarda omului mașina cu ouă a fost făcut, cu siguranță, de un vecin care s-a „ouat” de nervi, că nu mai avea locul de parcare „liber” pentru mașina sa, deși acolo este parcare publică! De fapt, cam acesta este modul în care unii bârlădeni se răzbună pe cei care parchează în locurile unde ei se cred stăpâni pe locul de parcare al municipalității. Omul cu mașina plină de ouă, a sunat la Poliția Locală și, surpriză, o doamnă polițist local l-a repezit de nu s-a văzut! „Am sunat la Poliția Locală. O doamnă polițist a spus că este vandalizare și ei nu se ocupă de așa ceva. Dar, în timp ce dădeam declarație la Poliția Municipiului Bârlad, a sunat un domn de la Poliția Locală să mă dojenească, cum că nu trebuia să părăsesc locul cu pricina!”, a precizat pe rețeaua de socializare bârlădeanul ghinionist, cu mașina mânjită cu ouă. De altfel, comentariile referitoare la ce se întâmplă în Bârlad cu locurile de parcare și mașinile pline de ouă, sunt elocvente și vorbesc de la sine! Poate se trezește vreun edil cu „tolba” de promisiuni plină, să facă ceva și cu locurile de parcare din Bârlad!

„Sunt asemenea babuini și în zona stadion…” (Romeo)

„De aici ne dăm seama de nivelul de educație al oamenilor . Dacă mai au și copii de crescut și educat… E vai de noi !!! (Larisa)

„Te-ai mutat de curând in cartier, asa e? Te-au intampinat vecinii cu sloganu «De cand f… puii, closca» (Nick)

„Așa am pățit și eu: «Ai venit ultimul în bloc și faci figuri»? Niște idioate/idioți care se cred proprietari pe domeniul public”. (Ion)

„Și pe Epureanu, la fel am pățit, aici chiar nu există parcare și fiecare pune mașina unde prinde loc, dar <<educația>> unora lasă de dorit.. (Costina)

„Unii încă nu au evoluat… tot la stadiul de maimuță…” (Marius)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Da. Au mostenit strada su parcarea.
  Sunt unii bolnavi, cu acte, care injura, suna la tel si la usa, poate politia sa intervina?
  Nu, ca este iubitul doamnei sau al domnului, dupa caz.

 2. Interesant este că poliția locala și a dat cu părerea după ce lucrătorul și sunat șeful care la trimis la plimbare pe contribuabilul nemulțumit, probabil pasare renașterea sa besit.

 3. Da și la Vaslui sunt dobitoci care își aroga drepturile asupra locului de parcare ,de parcă i l-a dat mă-sa.” Dar aici e locul meu,că e sub geamul meu” .
  Cînd vine el de la piata,să găsească locul liber. Iar el nu merge pe jos la piata,deși i-ar fi mai aproape.
  Dar să-i vezi pe unii care au 2 mașini : că să-și țină locul de parcare,o pornește pe una o muta pe carosabil,o parchează pe a 2-a în același loc,apoi pleacă cu prima.
  Wăii…mori nu alta!

  • Eu am gasit masina tot parcata in spatele blocului plina de mere stricate lateral si pe capota…..si nu numai atat si ștergator furat……..trebuie sa fii atat de tampit sa faci asa ceva si poliția sa nu ea masuri. Si-au privatizat locurile de parcare sub geamurile lor. Nesimtire totala.

 4. Și la Vaslui este exact la fel! Ba un ștergător ridicat, ba un ou pe parbriz, ba gunoi pus pe capota….asta în situația fericita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here