spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

FAZA ZILEI Când vecinii se consideră proprietari pe parcarea dintre blocuri! (FOTO)

- Advertisement -

NEEDUCAȚI… Un bârlădean și-a găsit mașina parcată lângă bloc, mânjită cu ouă aruncate pe capotă și pe parbriz! Gestul de a-i bombarda omului mașina cu ouă a fost făcut, cu siguranță, de un vecin care s-a „ouat” de nervi, că nu mai avea locul de parcare „liber” pentru mașina sa, deși acolo este parcare publică! De fapt, cam acesta este modul în care unii bârlădeni se răzbună pe cei care parchează în locurile unde ei se cred stăpâni pe locul de parcare al municipalității. Omul cu mașina plină de ouă, a sunat la Poliția Locală și, surpriză, o doamnă polițist local l-a repezit de nu s-a văzut! „Am sunat la Poliția Locală. O doamnă polițist a spus că este vandalizare și ei nu se ocupă de așa ceva. Dar, în timp ce dădeam declarație la Poliția Municipiului Bârlad, a sunat un domn de la Poliția Locală să mă dojenească, cum că nu trebuia să părăsesc locul cu pricina!”, a precizat pe rețeaua de socializare bârlădeanul ghinionist, cu mașina mânjită cu ouă. De altfel, comentariile referitoare la ce se întâmplă în Bârlad cu locurile de parcare și mașinile pline de ouă, sunt elocvente și vorbesc de la sine! Poate se trezește vreun edil cu „tolba” de promisiuni plină, să facă ceva și cu locurile de parcare din Bârlad!

„Sunt asemenea babuini și în zona stadion…” (Romeo)

„De aici ne dăm seama de nivelul de educație al oamenilor . Dacă mai au și copii de crescut și educat… E vai de noi !!! (Larisa)

„Te-ai mutat de curând in cartier, asa e? Te-au intampinat vecinii cu sloganu «De cand f… puii, closca» (Nick)

„Așa am pățit și eu: «Ai venit ultimul în bloc și faci figuri»? Niște idioate/idioți care se cred proprietari pe domeniul public”. (Ion)

„Și pe Epureanu, la fel am pățit, aici chiar nu există parcare și fiecare pune mașina unde prinde loc, dar <<educația>> unora lasă de dorit.. (Costina)

„Unii încă nu au evoluat… tot la stadiul de maimuță…” (Marius)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII