19.7 C
Vaslui
14-aug.-2022

FAZA ZILEI: Nici matematica nu mai e ce-a fost!

- Advertisement -

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’… Matematica se dovedește uneori nemiloasă, mai ales cu cei care, în școală, nu au prea avut-o la inimă… O simplă privire asupra panoului care indică referințele tehnice ale proiectului “Extinderea și modernizarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului «Elena Beldiman» Bârlad, arată că până și inginerii se mai află câteodată în această situație. Pe panoul respectiv, constructorul SC Katarg Conneg SRL din Negrești anunță că a primit autorizație de construcție în 23 martie 2022, eliberată de Primăria Bârlad, termenul de execuție a lucrării fiind 48 de luni (adică 4 ani), data începerii lucrării este aprilie 2022 și data finalizării construcției este indicată a fi… octombrie 2023! Adică fix 48 de luni, după cum scriu cei care au postat poza panoului pe un cont al unei rețele de socializare, râzând copios de “calculele” cu bucluc!! Oricum, la ce dată vom tăia panglica la Ambulatoriul cel extins din Bârlad? În 2023? În 2024? A? Așteptăm răspunsul la rubrica “Primarul răspunde la întrebările cititorilor” de pe pagina de Facebook a acestuia?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Are dreptate cezara , e o invalmaseala de date de nu pricepe nici dracu, autorizatie din sept 2021 eliberata in aprilie 2022 etc etc ………….tertipuri avocatesti care nu prea au nici o logica, nu de alta dar aici ma pricep foarte bine …….legat de autorizari de constructii de termene de lucru…

 2. Băi, voi ați fost colegi de bancă, altfel nu se explică ” chestiiele” acestea. Profesoara „pe care” ați avut-o, nu dă socoteală nici în fața lui Dumnezeu pentru că voi, doi… nu știți să scrieți corect. Puneți mâna pe carte, încă se mai poate, sau, cel puțin, abțineți-vă de la a comenta!

 3. BUNA ZIUA,

  IDIOTI MAI SUNTETI

  ESTE TRECUTA PERIOADA CONFORM AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE…ADICA PERIOADA MAXIMA INCLUSIV EVENTUALE ACTE ADITIONALE
  DEDESUP , PINA IN OCTOMBRIE 2023 ESTE , CEL MAI PROBABIL PERIOADA CONTRACTUALA

  NU SUNTETI FOARTE PREGATITI, VOI ASTIA DE LA ZIARUL ASTA

  PUETI MANA PE CARTE . SE POATE SI LA 40 ANI CHIAR DACA AI TERMINAT CU NOTA 6 SCOALA, CEZARA MIRONICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.