-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

FAZA ZILEI: Parcarea parcărilor, într-un loc de joacă din centrul Hușului!

- Advertisement -
TUPEU… Un șofer a considerat că spațiul destinat celor mici poate fi la fel de bun ca orice parcare, așa că nu s-a dat în lături și și-a plasat autoturismul, fix în locul de joacă.

CONTRADICȚII… Dacă tot se plângeau reprezentanții Primăriei Huși că, oricât se străduie să facă frumoase și sigure locurile de joacă, tot se găsește câte un trecător mai sgubilitic, gata să rupă, fără nicio explicație, leagănele și celelalte jucării ale copiilor, iată că nici șoferii nu se lasă mai prejos. Unul dintre ei a considerat că spațiul destinat celor mici poate fi la fel de bun ca orice parcare, așa că nu s-a dat în lături de la a-și plasa autoturismul în perimetrul locului abia renovat de Primărie. Dacă unii l-au apostrofat pe șofer, dându-l inclusiv pe pagina „Ai parcat ca un bou”, alții l-au căinat. „Aici nu e vinovat acest șofer. Ce vină are omul? Ați văzut ce aglomerație e în piața din Huși, în tot centrul? Unde să parcheze? Unde sunt parcările? În parcarea de la Finanțe e plin de mașini scoase la vânzare, iar aproape de piață nu poți arunca un ac. Vin toți cu mașinile să cumpere trei legături de leuștean, că ne-am ajuns toți, suntem boieri, nu mai merge nimeni pe jos. Poliția Locală, care am înțeles acum că are posibilitatea să dea amenzi, să pună mâna să facă un pic de ordine. Primăria și ea să nu mai dea vina pe oameni, ci să facă mai multe parcări. Are și el vina lui, dar dacă el locuia poate acolo, la blocurile acelea, unde era să-și parcheze mașina?”, a reacționat, supărat, un hușean care a empatizat cu șoferul luat în colimator.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. In centru gasesc mereu loc de parcare la doctorul stafie in spate la anaf. Ar fi loc mare de amenajat o parcare acolo. Iar rondurile de beton din parcarea de la anaf mai mult incurca. e loc de facut multe locuri de parcare in centru.

 2. Să-ni bag poola…. n-avem parcări bre! parcări! PARCĂRI !!!
  La romarlete trebuie tot sub rât. Dacă ar putea, să-i facă primăria și lift pentru hârb să coboare în fața ușii. Dacă el trebuie să-și ia ceapă de la piață, trebuie să lase hîrbul în ușa pieței. Dacă are treabă în primărie, să-i facă primarul rampă și parcare în ușa biroului…
  Unii umblă mânjîți la cur, că nu vine primăria să-i șteargă !!!
  O descoperit tăt mârtanul permisul de conducere, și gata, au drepturi….. HAI SIKTIR MARLEȚI !!!

  În alte țări lași hârbul în parcare înafara orașului, te duci cu autobuzul și bicicleta, și nimeni nu mai e nemulțumit, ba chiar dimpotrivă…

  Pentru ”gluma” de față, ar trebui suspendat permisul și actele și confiscate cheile cel puțin 90 zile.

  CEA MAI SPURCATĂ NAȚIE ROMÎRLETELE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.