-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

FAZA ZILEI: Troleibuz nou la Vaslui, la pachet cu încălțămintea unei dame de companie

- Advertisement -
MISTER… Cârcotașii spun că proprietara acelei perechi de pantofi ar fi o femeie de moravuri ușoare, care nu doar că nu a văzut Vasluiul, dar nici mare lucru din exteriorul cabinei.

RUȘINICĂ… “Nu știu cine a inventat pantofii cu toc, dar știu că femeile îi vor fi veșnic recunoscătoare”, spunea celebra Marilyn Monroe. Recunoscători îi suntem și noi cititorului ziarului nostru, care, dând dovadă de un spirit de observație extrem de ascuțit, a remarcat un detaliu care nouă ne-a scăpat atunci când am scris despre noua achiziție făcută de Primăria Vaslui. Vorbim de troleibuzul nou-nouț, aparținând firmei poloneze Solaris, care zilele trecute a ajuns în curtea societății Transurb. Cine a adus acest autovehicul în Vaslui rămâne însă un mister, dacă ne uităm la perechea de pantofi cu toc uitată pe treapta autotractorului care a asigurat transportul agabaritic.

Unele voci au lăsat de înțeles că încălțămintea ar aparține ajutorului de șofer, femeie în cazul de față, dată fiind distanța foarte mare dintre Poznan și Vaslui. Sunt însă și cârcotași care spun că proprietara acelei perechi de pantofi ar fi o femeie de moravuri ușoare, care nu doar că nu a văzut Vasluiul, dar nici mare lucru din exteriorul cabinei. Să sperăm că pantofii nu sunt ca surpriza din oul Kinder, aduși la pachet cu troleibuzul, dar și cu un cost suplimentar. Nu de alta, dar în parcul auto al Transurb mai sunt așteptate încă nouă astfel de troleibuze, pe care ni le-am dori fără surprize de genul celei de mai sus! Asta mai ales pentru nota de seriozitate a proiectului la care s-a înhămat Primăria Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Ce pretentii sa ai , de la ei ,in statiile de autobuz ,nu gasesti afisat niciun orar al curselor ,circula dupa cum ii taie capul , sta bietul contribuabil , mult si bine .

  2. Văi capul meu🤕
    Vremea Noua are timp sa_si umple paginile ziarului numai cu kkturi😂. „Ziaristul” nu primea accentul niciunuia daca avea trimis articolul la Catavencu😭.
    PS.
    Pantofii sunt prinși în suruburi

  3. Este noua angajata la primărie care va pune în funcțiune troleibuzul, la voltajul corect tura aceasta…numai specialiști și preotese in primarie

  4. Pantofi de dama lăsați pe scara (intenționat de șofer) sunt prinși cu șuruburi și indica faptul că toată lumea care urca în camion trebuie sa se descalțe , dar pe voi nu va duce capu* ,sunteți doar fripturiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.