24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

FAZA ZILEI: un bărbat în pantaloni scurți, coregrafie de senzație în centrul civic, la finalul “Zilelor Vasluiului”! (VIDEO)

ENTUZIASM… Să mai spună careva că momentele artistice prezentate pe scena din centrul civic al Vasluiului, cu prilejul Zilelor Culturale, ediția 2021, nu au avut o priză extraordinară la public! Cel puțin imaginile cu un spectator cucerit de-a dreptul de ritmurile populare, prezentate pe scena din centrul civic, s-au dovedit savuroase și au fost, practice, o mostră de bună-dispoziție, la un eveniment făcut anume pentru asta. Omul, contrariat, probabil, că lumea stă pe scaun, când din boxe răsună așa o melodie “dansabilă”, a vrut să le arate tuturor cum se reacționează, de fapt, când dă Primăria petrecere în centrul orașului! S-a dus țintă în mijlocul adunării așezate pe scaune și s-a apucat de un dans demonstrativ de mare excepție! Și cu cât bărbatul entuziast făcea pașii mai bine, cu atât artiștii de pe scenă parcă accelerau ritmul piesei, ca să-l pună la încercare. Nicio problemă însă, pentru dansatorul amator, care nu s-a lăsat deloc! Toate privirile celor prezenți au început să se îndrepte spre bărbatul cuprins de bucuria jocului și să râdă…  Într-adevăr, costumația nu prea îl ajuta în situația dată, căci pantalonii albi, un pic cam prea scurți pentru măsurile dânsului, și, tricoul, de asemenea, parcă cu o mărime mai mică, îl duceau puțin în zona paradei de pe Calea Victoriei, din București, desfășurată cu o zi înainte, însă doar ca impresie efemeră. Omul, bărbat adevărat, a jucat până la epuizare. Partea bună este că nu l-au lăsat la greu, în zbuciumul dansului, nici șapca de pe creștet, perfectă la locul ei, nici adidașii, cu care a bătut sârba exemplar. Cârcotașii însă au amendat, totuși, coregrafia, care părea puțin… lovită în aripă, însă nu au fost luați în seamă. Bucuria cu care omul și-a exteriorizat starea de bine și încântarea, a fost singura consemnată în concluzia unui eveniment făcut, în definitiv, ca să se destindă și să distreze cetățenii. Oricum, au spus cei care i-au luat apărarea dansatorului, Primăria nu a impus anul acesta niciun “dress code”, așa că omul s-a prezentat cum s-a simțit el mai bine.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Domnilor de la VRN daca atata timp cat majoritatea urbei a fost la spectacolul organizat de Primaria Vaslui si la vazut acolo pe acest domn nu cred ca mai era nevoie sa il vedem si in ziar,nu e nimic de ras este chiar de plans. Lumea Inca in Romania nu intelege ca fiecare persoana e diferita si da,atata timp cat nu este violent poate face ce doreste atata timp cat nu deranjeaza.Tara noastra nu a investit in educatia oamenilor din Romania si asta e ce a ramas din trecut.

 2. Vasluienii nu sunt oameni inteligenti. Se vede asta dupa lipsa de umor. Sunt seci. Aproape toti care au comentat aici sunt dovada de necontestat. Sunt seci, prosti, lipsiti de umor, nu fac distinctia intre o situatie amuzanta si altceva. Sunt prosti vasluienii. Din toate localitatile. Nu au umor. Efectiv, nu au. Umorul este apanajul inteligentei (native, dar si cultivate). N-ai ce sa le ceri la oameni cu bostani pensati la nivelul capului.

  • Bai, @Andrey (ca ‘y’-ul ne arata cat de ‘inteligent’ esti chiar tu!), mare idiot lipsit de umor, haz, caracter si bun simt, ia zi retardel mare halitor de kakatzel, stii tu cine au fost sau sunt inca … Dimitrie Cantemir, Alexandru Ioan Cuza, Elena Farago, Alexandru Philippide, Cicerone Rotaru, Gica Ilie, Catalin Miron, Viviana Gradinaru, Nicolae Milescu, Stan Golestan, Constantin Motas, Aglae Pruteanu, Theodor Rosetti, Valentin Silvestru, Nicolae Tonitza, Alexandru Vlahuta, Dimitrie Bagdasar, Victor Ion Popa, Stefan Procopiu, Alexandru Giugaru, Nicolae Malaxa, Dragu Teodor, Fatu Anastasie, Constantin Hamangiu, Ionescu Adrian, Victor Karpis si multi altii?
   Ce zici, boule coprofag, astia or fi fost sau sunt suficient de inteligenti pt. tine chiar daca marea lor majoritate numai haz si umor nu s-ar putea spune ca au avut?
   Probabil ca in mintea ta de eunuc intelectual nici Constantin Tanase n-a avut umor si o fi fost si … prost de dadea prin gropi, nu-i asa?…

   Hai sicktir, djuvarianule descreierat, si fa-ti repede o programare la o lobotomie sau macar pt. un tratament cu electrosocuri, ca e clar ca esti un vierme de kakat, ignorant, declasat si retardat!

 3. Vremea noua iar ai reușit să promovezi „vedete” …inexistente. Încă o dată se vede că nu aveți subiecte de presă!
  Hai sa va dau eu unul: mergeți la Brodoc pe strada Mitropolit Varlaam și vedeți cum au pus ăștia asfalt acoperind vreo 4 sau 5 canale de vizitare( cu capac din fonta) de zici că e cel mai fain drum din oras ,nu are nici o denivelare !

 4. Oi prostane, taci din gura..ramâi Ion.. nu.l vezi, un om normal asa se comportă? Cu atat am ramas de la acest spectacol? ALO VRM. Si da. Omul traieste în lumea lui.
  Daaa Lica Lica..unde este?

 5. Acest cetatean este bolnav cu caputul…stie toata lumea..si in copou joaca numai în fata scenei..nu este rau ca joaca, dar pentru adevar…are probleme cu mansarda, cu acte.. Paul dansatorul😂😂😂😂😂 Nici un pluton de jândari nu.l puteau scoate de acolo, are omul o forta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here