spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

FC Vaslui a castigat Cupa Promenada Mall

- Advertisement -

VIITORUL SUNÃ BINE… Neînvinsi si fãrã gol primit, copiii nãscuti în 2001 de la FC Vaslui au câstigat Cupa Prosport – Promenada Mall, competitie care se desfãsoarã în fiecare an în Sala Polivalentã din Focsani. În finala mare, Vaslui a învins LPS Piatra-Neamt cu scorul de 2-0.

Grupa de copii si juniori “2001” a clubului Sporting Club Vaslui s-a clasat pe primul loc la finalul turneului de fotbal “Cupa Prosport – Promenada Mall”, competitie desfãsuratã la Focsani. În finala turneului, ieri, micii fotbalisti vasluieni au învins formatia Liceului cu Program Sportiv Piatra-Neamt cu scorul de 2-0. În aceastã competitie elevii pregãtiti de Gabi Oancea si Eusebiu Pãun au obtinut numai victorii. Acestia au învins în prima partidã pe Olimpia Râmnicu-Sãrat cu 5-0, dupã care au trecut de Ceahlãul Piatra-Neamt cu 8-0. Seria victoriilor a continuat, iar Vasluiul a câstigat clar si cu Otelul Galati, scor 6-0, în cea de-a treia etapã a competitiei. În etapa a patra, Vasluiul a învins Academia Gheorghe Hagi (II) cu 4-0, iar în ultimul joc înaintea finalei, juniorii au câstigat clar cu Academia Gheorghe Hagi (IV), scor 6-0. Performanta copiilor de la FC Vaslui este lãudabilã, tinând cont si de fapul cã nu au încasat niciun gol pe durata acestei competitii.

Doar douã echipe înscrise

Dupã acest turneu, micii “galben-verzi” se pregãtesc pentru faza judeteanã, a Memorialului “Gheorghe Ola”. Joi, în sala de sport a Scolii Generale Nr. 4 “Elena Cuza” va avea loc prima etapã din cadrul fazei judetene a campionatelor nationale rezervate juniorilor nãscuti în 2001 (Gheorghe Ola) si 2002 (Gheorghe Ene). Pânã în prezent s-au înscris doar echipele Sporting Club Vaslui respectiv ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui. Returul va avea loc duminicã, în sala LPS Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.