spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

FC Vaslui a învins la penalty-uri în “Copa del Sol”

- Advertisement -

Tromso IL – FC Vaslui 2-2(5-6)

VICTORIE…În prima partidã din turneul spaniol “Copa del Sol”, FC Vaslui a reusit sã se impunã în fata norvegienilor de la Tromso cu scorul de 6-5(2-2), în urma loviturilor de departajare. Desi a trimis pe teren cel mai bun “11” pe care îl avea la dispozitie, elevii lui Viorel Hizo si-au fãcut simtitã prezenta pe teren si pe tabela de marcaj abia în repriza secundã.

FC Vaslui a debutat asearã cu dreptul în competitia spaniolã “Copa del Sol”, impunându-se în fata norvegienilor de la Tromso IL cu scorul de 6-5, dupã executarea loviturilor de departajare. Partida de asearã a avut douã reprize diametral opuse în care “galben-verzii” si-au fãcut simtitã prezenta doar în partea a doua a jocului. Prima reprizã a apartinut în totalitatea norvegienilor, care au înscris de douã ori, în minutele 17 si 25 prin Ondrasek. În repriza secundã Viorel Hizo a fãcut câteva schimbãri inspirate, jocul elevilor sãi îmbunãtãtindu-se simtitor. La doar trei minute de la reluarea jocului, Raul Costin reuseste sã scoatã o loviturã de pedeapsã, pe care o executat-o fãrã emotii, reuducând astfel din diferentã. În minutul 57, Celeban trece pe lângã egalare, urmând ca trei minute mai târziu Liviu Antal sã stabileascã egalitatea 2-2. Formatia vasluianã a fost declaratã castigãtoarea partidei de asearã în urma loviturilor de pedeapsã, „galben-verzii” obtinând victoria, gratie golurilor marcate de Vasile Buhãescu, Raul Costin, Elias Charalambous si Ervin Sziga. Jucãtorul care s-a fãcut remarcat în partida de asearã a fost goalkeeperul Vytautas Cerniauskas, care a reusit sã apere douã lovituri de la 11 metri.

Pentru FC Vaslui au evoluat: Straton- Milanov, Cordos, Celeban, Sãlãgeanu -Antal, N’doye, Caue, Sânmãrtean – Stanciu, Niculae. Pe parcursul celei de-a doua reprizã au mai intrat: Costin, Balaur, Zsiga, Popovici, Cerniauskas, Jumisse, Charalambous, Temwanjera, Heil si Buhãescu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.