spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
08-dec.-2023

„FC Vaslui respirã”

- Advertisement -

Perioada „galben-verde” nu poate fi uitatã cu usurintã

„VASLUIENII” NOSTRI…Dupã foarte multi ani în care a suferit pe partea dreaptã a defensivei, echipa nationalã pare sã-si fi gãsit fundasul potrivit în persoana lui Paul Papp. Marcator al unei duble în meciul cu Irlanda de Nord, fostul fundas al Vasluiului a fost, în egalã mãsurã cu Lucian Sânmãrtean, cel mai bun jucãtor al partidei, cei doi conlucrând la faza golului doi al României. „A fost marcã înregistratã FC Vaslui. Centrare Sânmãrtean, gol Papp cu capul, din careu. Ca sã îmi mai aline si mie durerea, spun cã Vasluiul respirã prin cei doi” a declarat dupã meci, fostul patron al clubului „galben-verde”. Gratie victoriei de vineri, tricolorii sunt lideri în Grupa F si au sanse mari de calificare la turneul final din Franta.

Vasluienii care s-au uitat vineri la meciul nationalei au avut motive de mândrie. Motivele se numesc Lucian Sânmãrtean si Paul Papp, doi dintre fotbalistii care au cunoscut consacrarea în tricoul „galben-verde”. Ambii au fost desemnati de specialisti drept cei mai buni jucãtori de pe teren, Papp în calitate de fundas dreapta putându-se mândri, de altfel, cu înscrierea ambelor goluri ale României. Perioada foarte bunã pe care o traverseazã fostul jucãtor al Vasluiului i-a adus aminte lui Adrian Porumboiu de vremea când punea presiune pe antrenorii sãi ca Paul sã prindã echipa. „Ca sã mã laud putin, pot spune cã Papp este inventia mea. Eu l-am promovat si sustinut în prima ligã. Era un antrenor la Vaslui care nu voia sã audã de Paul. Dar, recunosc, eu am fost cel care a intervenit si am dat o directivã clarã: Papp trebuie sã joace!” a afirmat Porumboiu dupã meciul cu Irlanda de Nord. Faza golului doi, când ambii jucãtori s-au sincronizat perfect pentru a marca i-a adus aminte omului de afaceri de FC Vaslui. „Este marcã înregistratã FC Vaslui: centrare Sânmãrtean, gol Papp, cu capul, din careu. În meciul contra Irlandei de Nord, Papp si Sânmãrtean au fost cu un cap peste ceilalti. Ca sã îmi mai aline si mie durerea, spun cã Vasluiul respirã prin cei doi” a completat fostul arbitru international.

Paul Papp, sursã de bani pentruSporting Club Vaslui

Împrumutat pânã în varã de la Chievo Verona, fundasul a reusit sã-i convingã pe cei din conducerea clubului Steaua Bucuresti sã-l transfere definitiv. Acestia au perfectat ieri mutarea achitând 500.000 de euro pãrtii italiene. Interesant este cã 30% din aceastã sumã ar trebui sã revinã Sporting Club Vaslui. „FC Vaslui are un procent de 30 la sutã dintr-o eventualã vânzare a lui Papp. Acum nu stiu unde vor ajunge acei bani, cine îi va lua pentru cã gruparea nu mai existã. Probabil, acesti bani vor intra la masa credalã” a mai declarat Adrian Porumboiu. Instanta a stabilit data de 20 noiembrie 2014 drept termen limitã de depunere a cererilor de admitere a creantelor, tabelul preliminar al creditorilor urmând sã fie comunicat la 10 decembrie 2014. Termenul pentru solutionarea eventualelor contestatii si pentru afisarea tabelului definitiv al creantelor este 24 decembrie 2014. Prima Adunare a creditorilor se va desfãsura la data de 14 decembrie 2014.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.