spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Femeia care a participat la executarea italianului în stil mafiot, viață de coșmar în familia din Vaslui!

- Advertisement -
DEZVĂLUIRI… Soacra tinerei a povestit că t nora sa este vasluiancă și a avut, la rândul ei, o viață de coșmar în familia de acasă, fiind părăsită de mamă, atât ea, cât și sora ei, de la vârsta de 2 ani.

ÎNFIORĂTOR… Femeia de 23 de ani, care, alături de soț, este implicată în uciderea în stil mafiot a italianului de 63 de ani, Mauro Donato, este din județul Vaslui. Se numește Carmen și e mama a doi copii, unul de 6 ani și altul de 4 ani, care se aflau în apartamentul groazei, în noaptea în care împreună cu soțul ei, într-un context ce urmează să fie stabilit în detaliu de către anchetatori, l-a ucis pe italianul cu care femeia, se pare, avea o relație extraconjugală de 4 luni. Soacra sa a povestit că tânăra vasluiancă a avut, la rândul ei, o viață de coșmar în familia de acasă, fiind părăsită de mamă, atât ea, cât și sora ei, de la vârsta de 2 ani.

„Ea este din Vaslui, a fost crescută de bunicii paterni, care sunt niște oameni extraordinari. Cu siguranță, bunicii care au crescut-o, văzând ceea ce s-a întâmplat, cred că sunt distruși”, a spus soacra lui Carmen, cea căreia în prezent i-au fost încredințați cei doi copii ai cuplulul acuzat de omor, distrugere și profanare de cadavre. Carmen are 23 de ani și la vârsta de 17 ani a adus pe lume băiețelul cel mare pe care îl are împreună cu Valentin. Apoi a mai născut un copil, tot al acestuia. Relația lor a fost dintotdeauna una tumultoasă, povestește mama bărbatului, căci fata călca strâmb adesea. În 2019, bărbatul ar mai fi prins-o cu cineva în locuință și iar ar fi ieșit un scandal, care s-a lăsat cu o condamnare pentru soțul care a sărit la bătaie și la amant, dar și la unul dintre polițiștii veniți să aplaneze conflictul. De atunci, relația lor ar fi fost una presărată cu scandaluri, despărțiri și bătăi, iar bieții copii nimereau întotdeauna la mijloc. Femeia îl acuză pe soț că îi bate și pe ei. În ultima perioadă, cei doi locuiau într-un apartament din cartierul bucureștean, Ferentari, iar Valentin lucra la un service auto.

Au recurs cu sânge rece greu de închipuit la lucruri șocante: au tăiat victima în două, de la mijloc, și au pus bucățile de cadavru pline de sânge în niște sacoșe

Se pare că femeia își făcuse această relație paralelă cu italianul de 63 de ani, de aproximativ 4 luni. Soțul ei a aflat, iar anchetatorii susțin că în ziua fatidică, femeia a fost cea care l-a chemat pe italian la apartamentul din Ferentari, deși bărbatul ei era acasă, fapt care poate indica o anumită înțelegere criminală între cei doi. Italianul, spun polițiștii, avea cheia de acces în locuință, iar când a intrat, a dat peste soțul femeii. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că i-ar fi dat un pumn, iar în cădere, italianul s-a lovit cu capul de ciment și a murit. Pentru a scăpa de cadavru, cei doi au recurs cu un sânge rece greu de închipuit la lucruri șocante: au tăiat victima în două, de la mijloc și a pus bucățile de cadravru pline de sânge în niște sacoșe și,respectiv, un geamantan, pe care le-au dus cu mașina italianului pe un câmp din Măgurele și i-au dat foc. Erau convinși că nu vor fi descoperiți, deși văzuseră la TV imaginile cu ei suprinși de camerele de supraveghere. Spălaseră tot sângele, inclusiv de pe scările din fața blocului, însă anchetatorii au reușit să culeagă multe probe, smulgând inclusiv parchetul sub care a ajuns sângele victimei. Ambii soți au fost arestați.

Carmen, viață de coșmar în familia de la Vaslui

Soacra lui Carmen a povestit într-un interviu TV faptul că nora sa era dintr-o familie dezorganizată din Vaslui. „Carmen a fost lăsată de mamă, de la vârsta de 2 ani. Mai are o soră. Pe amândouă le-a lăsat, ea mutându-se cu un iubit. Carmen a trăit greu. Tatăl ei natural s-a spânzurat în închisoare. Sora sa a fost violată de concubinul mamei. Ea s-a căsătorit, poate, ca să își facă o familie, dar călca strâmb, nu era fidelă. Fiul meu a mai găsit-o cu bărbați în casă. Eu i-am spus de multe ori să o lase în pace, să facă ce vrea, dar nu m-a ascultat și uite ce a ieșit. Ca mamă pentru cei doi copii, care acum sunt la mine, pot să vă spun că era o mamă bună. Copiii erau mereu curați, hrăniți, nu erau probleme. Acum nu pot să știu de ce a făcut fiul meu asta. Doar din gelozie, altceva nu a fost la mijloc. De multe ori ei s-au despărțit, apoi s-au împăcat. Dacă își vedeau fiecare de drum, acum nu era această nenorocire. Eu am cinci copii. Valentin era al doilea copil al nostru. Unul din frații lui are nuntă peste 3 săptămâni, vă dați seama ce suferință trăim? Ne e milă și de el, și de ea, dar mai ales de copii”, a spus femeia, plângând.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Daaa!!!! Cât de curând o să aflăm ca si femeia de s-a aruncat de la geam cu copiii și tampitul ala de s-a inecat cu doi copii si marocanul ala de a omorat doi pe la Iasi, sunt tot din Vaslui. Sau ma rog, au un bunic, o matusa, un frate insurat prin Vaslui, etc….. trebuie sa fie ceva!

  2. Ce descoperire , extraordinar !
    Uite așa ,cu astfel de știri,altceva nu aveți,puneți voi amărîtul județ Vaslui pe lista lungă a criminalității din Romania. Iar cînd devenim ținta glumelor de prost gust, cică,săriți imediat sa va apărați concetățenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.