spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Femeia care și-a ucis cu cruzime bebelușul se plictisește în spatele gratiilor și caută motive să iasă la plimbare

- Advertisement -
CONDAMNARE… În 2018, Elena Alina a fost condamnată la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, acuzată fiind de omor și profanare de cadavre.

TUPEU… Aflată în spatele gratiilor încă din 2018, după ce a fost găsită vinovată de o crimă oribilă, Elena Alina, o femeie de 33 de ani din comuna Todirești, caută motive pentru a mai ieși din închisoare. Astfel, zilele trecute, femeia a fost adusă, din închisoarea din Ploiești – Târgușorul Nou, la Tribunalul Vaslui, pentru o cerere de revizuire a pedepsei. Ajunsă în fața judecătorilor, femeia nu-și însușește cererea și se întoarce după gratii. În 2018, Elena Alina a fost condamnată la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, acuzată fiind de omor și profanare de cadavre. Mai exact, după ce a născut cel de-al 6-lea copil, femeia a decis să-l omoare. A strâns copilul de gât, l-a înjunghiat, apoi a ascuns cadavrul într-un dulap, timp de trei zile. Rămasă singură acasă, criminala a scos cadavrul și i-a dat foc în curte, ca apoi, resturile să le arunce în haznaua din curtea casei.

Spre sfârșitul anului 2018, locuitorii comunei Todirești au răsuflat ușurați după ce au aflat că Alina Elena Savin a fost trimisă la închisoare pentru următorii 15 ani și 8 luni, găsită vinovată de judecători de omor și profanare de cadavre. Cum în spatele gratiilor timpul trece greu, Alina s-a gândit să facă rost de o plimbare. Astfel, criminala de la Todirești a cerut revizuirea pedepsei și a fost adusă, de la Penitenciarul Ploiești – Târgușorul Nou, la Tribunalul Vaslui pentru a-și susține cauza. Ajunsă în fața magistraților, femeia nu își mai însușește cererea de revizuire, astfel că plimbarea se încheie și se întoarce după gratii. Elena Alina Savin a fost arestată în mai, 2018, după ce a fost acuzată că și-a ucis cu sânge rece bebelușul nou născut, apoi i-a dat foc și l-a aruncat într-o hazna. Crima oribilă s-a petrecut în satul Cotic, comuna Todirești. După ce a născut cel de-al șaselea copil, Elena Savin, de 33 de ani, a decis să-si omoare copilul într-un mod oribil. L-a strâns de gât cu o singură mână, dar bebelușul nu a murit. A decis să-l înjunghie pentru a fi sigură că și-a dus până la capăt planul macabru. După ce s-a asigurat că bebelușul a murit, l-a învelit într-o pătură și l-a ascuns în dulap. A așteptat trei zile, până când a găsit ocazia să scape de cadavru. În ziua în care a rămas singură acasă, a scos corpul bebelușului în curte și i-a dat foc. Rămășițele le-a aruncat în haznaua din curtea casei. Apoi a reușit să-și convingă soțul să mute wc/ul pe motiv că cel existent este vechi, așteaptă musafiri și va râde lumea de ei. „În luna august 2017, femeia a rămas gravidă. După o discuție cu soțul acesteia, au stabilit să facă avort. Soțul i-a dat banii necesari întreruperii de sarcină, dar autoarea crimei i-a cheltuit pe altceva și i-a spus soțului că a făcut intervenția. Fiind vorba de o femeie ceva mai corpolentă, a reușit să ascundă sarcina până la capăt și a născut, ca apoi, la scurt timp, să plece la muncă în Germania. Întreruperea de sarcină a trezit suspiciuni unei cumnate, persoană care a și făcut reclamația la poliție. Acesteia i s-a părut ciudat faptul că Elena Savin sustinea că a făcut întrerupere de sarcină, dar nu mai reușea să își încheie hainele din cauza burții. În fața anchetatorilor, mama criminală a recunoscut comiterea faptei și a spus că și-a omorât bebelușul pentru că «așa a fost mai bine pentru toți».

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.