spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Femeia cu toporul, care a tăiat salcia din fața blocului, a primit nota de plată: 1.000 de lei amendă! (VIDEO)

- Advertisement -
AMENDĂ!… O femeie din Murgeni , care a tăiat o frumoasă salcie din parcul din fața blocului, a fost amendată cu 1.000 de lei de Garda de Mediu!

NU FACEȚI CA EA!… Scandalul din Murgeni în care a fost implicată o femeie care a tăiat cu toporul salcia, nu a rămas fără ecou. Femeia care s-a răzbunat pe salcie va trebui să plătească. Aceasta a primit vizita Gărzii de Mediu Vaslui! „Echipa a identificat persoana care a tăiat salcia și a aplicat amendă contravențională în sumă de 1000 lei, maximul prevazut de legea 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi. Nu înțelegem pe deplin gestul doamnei în cauză, ținând cont că dumneaei nu are apartamentul cu vedere la spațiul verde în cauză”, a precizat comisarul șef Gabriel Laic, șeful Gărzii de Mediu Vaslui.

Vă reamintim că sub salcie era o bancă pe care stăteau vecinii și tinerii. Supărată că, probabil, făceau gălăgie spre seară, femeia a tăiat cu toporul, cu o furie greu de oprit, biata salcie, pe care iubitul ei a aruncat-o apoi la gunoi! Vecinii au trimis către ziarul Vremea NOUĂ un film cu ceea ce a făcut femeia furioasă, rugându-ne să îi ajutăm, pentru că din câte știu și ei, salcia era pe terenul public, nu personal al doamnei furioase și ceea ce a făcut încalcă legea! Garda de Mediu Vaslui a reacționat prompt, prin vocea inspectorului șef Gabriel Laic, care a transmis că ceea ce a făcut doamna în cauză încalcă clar legea și că va lua măsurile prevăzute de lege! „Echipa a sosit la Murgeni și a identificat persoana care a tăiat salcia și a aplicat amendă contravențională în sumă de 1000 lei, maximul prevăzut de legea 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi. Nu înțegem pe deplin gestul doamnei în cauză, ținând cont că dumneaei nu are apartamentul cu vedere la spațiul verde în cauză, nefiind afectată de zgomotul generat de persoane care ar sta la umbră pe bancă. Din păcate, o salcie a căzut victimă unui conflict între vecini. Primăria Murgeni are și ea prevăzută ca măsură să reamenajeze spațiul verde”, a precizat Gabriel Laic, comisar șef al Gărzii de Mediu Vaslui.

Recomandările Gărzii de Mediu!

comisar șef Gabriel Laic, șeful Gărzii de Mediu Vaslui

Doamna care s-a răzbunat pe locatarii din bloc, să nu mai stea pe bancă la umbră, este Aurica P. Este din orașul Murgeni, blocul Filaturii!. Un cetățean din Murgeni ne-a trimis și un film, unde se vede cum femeia taie salcia cu o furie greu de descris. Pentru cetățenii din orașul Murgeni și nu numai, iată ce recomandări transmite șeful Gărzii de Mediu Vaslui: „Legea 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, la art. 5, prevede: Pentru protecția și conservarea spațiilor verzi, persoanele fizice și persoanele juridice au următoarele obligații: să nu arunce niciun fel de deșeuri pe teritoriul spațiilor verzi; să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor pe spațiile verzi; să nu producă tăieri neautorizate sau vătămări ale arborilor și arbuștilor, deteriorări ale aranjamentelor florale și ale gazonului, distrugeri ale mușuroaielor naturale, cuiburilor de păsări și adăposturilor de animale, ale construcțiilor și instalațiilor utilitare și ornamentale existente pe spațiile verzi; să nu ocupe cu construcții provizorii spațiile verzi; să nu ocupe cu construcții permanente spațiile verzi; să asigure integritatea, refacerea și îngrijirea spațiilor verzi aflate în proprietatea lor; să coopereze cu autoritățile teritoriale și centrale pentru protecția mediului, cu autoritățile centrale pentru amenajarea teritoriului și cu autoritățile administrației publice locale la toate lucrările preconizate în spațiile verzi și să facă propuneri pentru îmbunătățirea amenajării acestora; să nu diminueze suprafețele spațiilor verzi”. Acestea sunt indicațiile prețioase ale comisarului șef Gabriel Laic, șeful Gărzii de Mediu Vaslui, pe care este bine să le memoreze toți cei care au „porniri” de genul celor ale doamnei Aurica P. din Murgeni!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.