spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
13-apr.-2024

Femeia din Trohani, acuzatã cã si-a ucis sotul si a încercat sã ascundã crima, se bucurã de arestul la domiciliu

- Advertisement -

DECIZIE….Trimisã în arest la domiciliu dupã ce si-a ucis sotul, i-a filmat agonia si apoi a încercat sã-si steargã urmele, tânãra din Trohani se bucurã de libertate. Mai exact, magistratii au decis, ca mãsurã privativã de libertate, arestul la domiciliu si, zilele trecute, au prelungit mãsura. Si asta în conditiile în care, femeia acuzatã de crimã a încercat sã-si acopere urmele si a declarat, în primã fazã, anchetatorilor, cã sotul ei s-a înjunghiat singur. Într-un final, încoltitã de procurorii criminalisti, femeia a recunoscut comiterea faptei si a arãtat si locul în care a ascuns arma crimei.

Un criminal cu sânge rece se bucurã de libertate, dupã ce magistratii vasluieni au decis, ca mãsurã privativã de libertate, arestul la domiciliu, mãsurã prelungitã zilele trecute. Si asta în conditiile în care mandate de arestare pentru 30 de zile sunt emise fapte mai putin grave ca omorul calificat. Numai cã, în acest caz, decizia judecãtorilor de drepturi si libertãti a fost alta. Cazul este unul cu atât mai grav cu cât criminalul, o femeie de 21 de ani din localitatea Trohani, comuna Gârceni, a dat dovadã de mult sânge rece. Mai exact, dupã o ceartã cu sotul ei, un bãrbat de 28 de ani, femeia a pus mâna pe cutit si i-a aplicat acestuia douã lovituri de cutit în zona abdominalã. Plinã de sânge, pe mâini si pe haine, femeia s-a spãlat într-o gãleatã cu apã apoi si-a anuntat mama, cu domiciliul în localitatea Feresti, de cele întâmplate. A asteptat-o apoi linististitã si, dupã venirea acesteia a sunat la ambulantã spunând cã victima si-a provocat singurã rãnile. Echipajul medical sosit la locul solicitãrii a început manevrele de resuscitare dar, dupã o orã si jumãtate, medicul a fost nevoit sã declare decesul. Se pare cã scandalul dintre femeia de 21 de ani si bãrbatul de 28, sotul acesteia, a pornit pe fondul consumului de alcool. Oamenii din sat sustin cã tânãra de 21 de ani îsi neglija copiii si sotul si îi plãcea bãutura. «S-au luat la ceartã din cauza copilului cel mai mic, de 3 ani. Venit acasã de la muncã, fratele meu i-a cerut sã schimbe bãiatul cã era murdar si sã-l spele. Numai cã ea are probleme mari cu alcoolul si atunci era bãutã. S-a supãrat cã i-a cerut sã-l schimbe si a început cearta si a sãrit la bãtaie. Totul a avut loc în interiorul locuintei. Dupã ce a fost înjughiat, fratele meu a reusit sã iasã afarã si acolo l-a gãsit tata, prãbusit la pãmânt. Avea douã tãieturi. Ea a intrat înapoi în casã si s-a spãlat pe mâini, în gãleata plinã cu apã si s-a dus si s-a schimbat, de parcã nu s-a întâmplat nimic. În loc sã sune la ambulantã, ea îl filma pe fratele meu cum se zbate între viatã si moarte si a sunat-o pe maicã-sa, la Feresti. A asteptat-o sã vinã si tot nu sunase dupã ajutor. A fãcut-o, în schimb, un vecin. Medicii veniti la fata locului au spus cã, dacã suna mai repede, fratele meu avea sanse sã trãiascã », povestesc rudele victimei. De asemenea, familia bãrbatului ucis se întreabã de ce ea se plimbã acum liberã pe stradã si vine la Parchet, pentru declaratii, însotitã doar de mama ei si nu este dupã gratii, acolo unde este locul criminalilor. De asemenea, familia bãrbatului ucis povesteste faptul cã femeia nu fãcea nimic toatã ziua. În schimb, îi plãcea bãutura. «Dupã ce a plecat la mama ei acasã, am fãcut curat în casa fratelui meu. Ce am gãsit acolo, ne-am îngrozit. Am scos mormane întregi de gunoaie de am umplut o cãrutã. Plus cã i-a gãsit si sticlele cu tuicã ascunse prin casã”, spun rudele victimei.

Criminala a încercat sã-si ascundã urmele dar, într-un final, a recunoscut comiterea faptei

Dupã comiterea crimei, femeia din Trohani a încercat sã ascundã urmele si sã dea vina pe sotul ei. În fata anchetatorilor a sustinut cã acesta si-a provocat singur rana. Anchetatorii nu au crezut-o asa cã, în urma audierilor, a recunoscut, într-un târziu, comiterea faptei. Mai mult, le-a indicat politistilor si locul în care a ascuns arma crimei mai ales cã acestia, dupã îndelungi cãutãri, nu reusiserã sã o gãseascã. De cealaltã parte, oamenii din sat sunt îngroziti de cele întâmplate si spun cã nu se asteptau la asa ceva. „Ionut muncea de dimineatã pânã seara si când ajungea acasã nu gãsea nimic de mâncare si pe ea bãutã. De aici porneau toate certurile. S-a mai întâmplat sã se certe, dar sã se ajungã la crimã nimeni nu si-a închipuit. Cu cutitul nu a mai lovit niciodatã. În schimb, ea era mai violentã si l-a mai lovit cu tigaia în cap. Ne pare rãu pentru ce s-a întâmplat, mai ales cã el era un bãiat bun, muncea si aducea de toate la cei mici», povestesc oamenii din localitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.