0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Femeia din Trohani, acuzată că și-a ucis soțul și a încercat să-și acopere urmele, s-a plictisit de arestul la domiciliu și vrea libertate totală

- Advertisement -
TUPEU… Acuzată de omor și lăsată în arest la domiciliu, tânăra din Trohani vrea acum control judiciar

INCREDIBIL… În timp ce majoritatea celor care săvâșesc fapte penale grave ajung în arest preventiv, criminala din Trohani pare să beneficieze de tratament preferențial. Astfel, în timp ce magistrații au decis prelungirea arestului la domiciliu pentru cea care și-a ucis soțul cu sânge rece și a încercat apoi să-și acopere urmele, femeia a contestat decizia la Curtea de Apel Iași. Magistrații ieșeni au luat act de contestație, dar au respins-o, ca nefondată.

Acuzată de crimă, după ce și-a ucis soțul cu cuțitul, femeia de 21 de ani din Trohani pare să se bucure de tratament preferențial din partea magistraților, plasată fiind, încă de la comiterea faptei, în arest la domiciliu. Numai că tânăra de 21 de ani s-a săturat să fie obligată să stea doar în casa și curtea mamei sale și a cerut o măsuraă mai ușoară. Nu a avut succes la Tribunalul Vaslui, dar asta nu a descurajat-o. A contestat decizia instanței vasluiene la Curtea de Apel Iași dar, așa cum era de așteptat, nici aici nu a avut succes. Tânăra acuzată de crimă a ajuns în atenția anchetatorilor după o ceartă cu soțul ei, un bărbat de 28 de ani. Nervoasă, femeia a pus mâna pe cuțit și i-a aplicat acestuia două lovituri de cuțit în zona abdominală. Plină de sânge pe mâini și pe haine, femeia s-a spălat într-o găleată cu apă, apoi și-a anunțat mama, cu domiciliul  în localitatea Ferești, de cele întâmplate. A așteptat-o apoi liniștiștită și, după venirea acesteia, a sunat la ambulanță spunând că victima și-a provocat singură rănile. Echipajul medical sosit la locul solicitării a început manevrele de resuscitare dar, după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul. Se pare că scandalul dintre femeia de 21 de ani și bărbatul de 28, soțul acesteia, a pornit pe fondul consumului de alcool. Oamenii din sat susțin că tânăra de 21 de ani își neglija copiii și soțul și îi plăcea băutura. «S-au luat la ceartă din cauza copilului cel mai mic, de 3 ani. Venit acasă de la muncă, fratele meu i-a cerut să schimbe băiatul, că era murdar, și să-l spele. Numai că ea are probleme mari cu alcoolul și atunci era băută. S-a supărat că i-a cerut să-l schimbe și a început cearta și a sărit la bătaie. Totul a avut loc în interiorul locuinței. După ce a fost înjughiat, fratele meu a reușit să iasă afară și acolo l-a găsit tata, prăbușit la pământ. Avea două tăieturi. Ea a intrat înapoi în casă și s-a spălat pe mâini, în găleata plină cu apă, și s-a dus și s-a schimbat, de parcă nu s-a întâmplat nimic. În loc să sune la ambulanță, ea îl filma pe fratele meu cum se zbate între viață și moarte și a sunat-o pe maică-sa, la Ferești. A așteptat-o să vină și tot nu sunase după ajutor. A făcut-o, în schimb, un vecin. Medicii veniți la fața locului au spus că, dacă suna mai repede, fratele meu avea șanse să trăiască », povestesc rudele victimei.  De asemenea, familia bărbatului ucis se întreabă de ce ea se plimbă acum liberă pe stradă și vine la Parchet, pentru declarații, însoțită doar de mama ei și nu este după gratii, acolo unde este locul crminalilor. De asemenea, familia bărbatului ucis povestește faptul că femeia nu făcea nimic toată ziua. În schimb, îi plăcea băutura. «După ce a plecat la mama ei acasă, am făcut curat în casa fratelui meu. Ce am găsit acolo, ne-am îngrozit. Am scos mormane întregi de gunoaie de am umplut o căruță. Plus că i-am găsit și sticlele cu țuică ascunse prin casă”, spun rudele victimei.

Criminala a încercat să-și ascundă urmele, dar, într-un final, a recunoscut comiterea faptei

După comiterea crimei, femeia din Trohani a încercat să ascundă urmele și să dea vina pe soțul ei. În fața anchetatorilor a susținut că acesta și-a provocat singur rana. Anchetatorii nu au crezut-o, așa că, în urma audierilor, a recunoscut comiterea faptei. Mai mult, le-a indicat polițiștilor și locul în care a ascuns arma crimei mai ales că aceștia, după îndelungi căutări, nu reușiseră să o găsească. De cealaltă parte, oamenii din sat sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că nu se așteptau la așa ceva. “Ionuț muncea de dimineață până seara și când ajungea acasă nu găsea nimic de mâncare și pe ea băută. De aici porneau toate certurile. S-a mai întâmplat să se certe, dar să se ajungă la crimă nimeni nu și-a închipuit. Cu cuțitul nu a mai lovit niciodată. În schimb, ea era mai violentă și l-a mai lovit cu tigaia în cap. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat, mai ales că el era un băiat bun, muncea și aducea de toate la cei mici», povestesc oamenii din localitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.