Femeie agresivă scoasă din familie în cătuşe

O femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Blândeşti, a ajuns la Urgenţe încătuşată, după care a fost transferată la Psihiatrie, din cauza agresivităţii de care a dat dovadă. Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, la domiciliul femeii. Cunoscută cu afecţiuni psihice, aceasta locuia singură, însă, potrivit vecinilor, trăia în condiţii mizere. Tocmai din cauza stării ei de sănătate, femeia nu era în stare să aibă grijă de ea însăşi şi devenea, de multe ori, violentă. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când câţiva membri ai familiei, care locuiesc în aceeaşi comună, au apelat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale din cauza stării în care era ruda lor.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, însă paramedicii s-au văzut nevoiţi să ceară ajutorul Poliţiei, pentru că femeia era extrem de agresivă, verbal, dar mai ales fizic. Aceasta a fost ulterior încătuşată şi transportată mai întâi la Urgenţe, după care la Secţia de Psihiatrie. „A fost vorba de un apel prin serviciul 112 pentru a oferi sprijin unui echipaj SMURD la transportul unei persoane cunoscute cu afecţiuni psihice”, a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Cadrele medicale o cunosc pe femeie şi spun că aceasta are mai multe prezentări la Psihiatrie, de cele mai multe ori pentru că nu îşi ia tratamentul, acest lucru întâmplându-se, în principal, pentru că nu este supravegheată……….https://www.monitorulbt.ro/prima-pagina/2020/02/11/femeie-agresiva-scoasa-din-familie-in-catuse-video/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ