spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Femeie atacată de un mistreț pe o plajă din nordul Italiei: „Am crezut că este atras de pizza, dar m-a mușcat”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova, oraș din nordul Italiei. Rossana Padoan Falcone,  în vârstă de 57 de ani, a povestit că tocmai terminase de mâncat o pizza atunci când animalul a apărut lângă ea. „Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat”, a mai spus ea pentru publicația La Repubblica, citată de The Guardian.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă din Sturla, un cartier al Genovei, unde Rossana Padoan Falcone a mers să se relaxeze după serviciu.

„Eram pe plajă, stăteam pe prosop”, a povestit femeia pentru La Repubblica. „Mă bucuram de briză când un mistreț a apărut brusc lângă mine. Am rămas nemișcată, a părut că pleacă, dar apoi s-a apropiat din nou de mine și m-a mușcat de braț”, a continuat ea.

Padoan Falcone a mai spus că tocmai mâncase o pizza atunci când a apărut mistrețul, pe care l-a descris ca fiind „destul de mare”. „Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat”…https://www.digi24.ro/stiri/externe/femeie-atacata-de-un-mistret-pe-o-plaja-din-nordul-italiei-am-crezut-ca-este-atras-de-pizza-dar-m-a-muscat-2009333

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.