Femeie bolnavă de cancer, târâtă de poliţişti în Gorj. „M-au traumatizat. Au tras de mine”

Scene terifiante au fost surprinse în localitatea Bolboși din Gorj. O femeie operată de cancer a fost luată cu forţa şi târâtă de doi poliţişti. Fiul ei spune că mama sa a fost luată din curte, fără a-i fi explicat motivul.

Femeie bolnavă de cancer, târâtă de poliţişti în Gorj. Incidentul revoltător a avut loc în plină stradă.

Ana Tudorescu, femeia târâtă de poliţişti, a mărturisit că forţele de ordine că au luat-o din curte, fără a-i explica de ce.

„M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular.

M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit femeia, conform Realitatea.net.Scandalul a durat zeci de minute, timp în care poliţiştii au fost filmaţi în timp ce trăgeau de femeie pentru a o duce spre maşina lor. În stare de şoc, femeia s-a întins pe asfalt, iar unul dintre poliţişti a sunat la 112, pentru a-i fi acordate îngrijiri. …https://www.romaniatv.net/femeie-bolnava-de-cancer-tarata-de-politisti-in-gorj-m-au-traumatizat-au-tras-de-mine-video_5442978.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ