Femeie cu arsuri, victima unui incendiu, transportată cu elicopterul SMURD la spital!

GRAV… Femeia de 42 de ani, victima unui incendiu, prezenta arsuri pe 60% din corp, precum și insuficiență respiratorie, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Iași.

URGENȚĂ…O nouă intervenție a elicopterului SMURD în județul Vaslui a avut loc în localitatea Gura Idrici, comuna Roșiești, pentru a prelua o femeie în vârstă de 42 de ani, victimă a unui incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, pacienta a fost transportată la un spital din municipiul Iași, aceasta suferind arsuri pe o suprafață de aproximativ 60% din corp. “Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o ambulanță SMURD tip C1 și două autospeciale de stingere cu apă și spumă) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gura Idrici, comuna Roșiești. În incendiu a fost surprinsă o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 ani. Până la sosirea echipajelor de intervenție, victima a fost evacuată de către vecini. La sosirea echipajelor de intervenție, victima prezenta arsuri pe o suprafață de aproximativ 60 % din corp, precum și insuficiență respiratorie, echipajul de pe ambulanța SMURD efectuând manevrele specifice în astfel de cazuri. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală de specialitate din județul Iași. Incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței și exista pericol de propagare la întregul imobil. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat. Au ars 20 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment pe astereală din lemn, circa 15 metri pătrați planșeu din lemn, două uși, o fereastră, un pat, diverse piese de mobilier, produse plastice și textile. Au fost salvate bunurile din celelalte camere ale casei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură”, a declarat Marius Stanciu, reprezentantul ISU Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ