3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

Femeie de 30 de ani din Oradea, strangulată de concubin. Cei doi locuiau în Irlanda și urmau să se căsătorească

- Advertisement -

Ioana plecase din Oradea în urmă cu trei ani și se stabilise recent în orășelul irlandez Ratoath, împreună cu logodnicul ei, tot orădean. Femeia în vârstă de 30 de ani lucra la o firmă de securitate, iar partenerul ei se ocupa de aprovizionarea unui spital. Cei doi plănuiseră să se căsătorească anul viitor, dar, în ultima vreme, ar fi avut probleme cu banii, iar bărbatul era din ce în ce mai îngrijorat.

Roxana Devan, prietena victimei: „Ea vroia să-și ia liber o săptămână, și lui, cred că nu prea i-a convenit chestia asta. Că el era liber – era bolnav – își lua și ea, și se gândea: acuma cine mai plătește ratele. Și eu cred, părerea mea, că de acolo a izbucnit o ceartă între ei doi”.

Cearta ar fi degenerat, iar bărbatul și-ar fi ucis logodnica. Apoi a sunat în România să spună ce a făcut. Rudele și prietenii l-au sunat înapoi, să verifice vestea terifiantă!..https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/femeie-de-30-de-ani-din-oradea-strangulata-de-concubin-cei-doi-locuiau-in-irlanda-si-urmau-sa-se-casatoreasca.html?utm_campaign=crossout&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.