Femeie diagnosticată cu coronavirus, moartă în aceeaşi zi. Medicii au fost şocaţi: “Totul s-a întâmplat în câteva ore”

O femeie în vârstă de 73 de ani, din Hunedoara, a murit în aceeaşi zi în care a fost diagnosticată cu coronavirus. Aceasta suferea de obezitate morbidă şi de o boală respiratorie cronică.

Medicii povestesc că femeia a ajuns la spital cu simptome specifice de coronavirus. Imediat, i-au fost recoltate probe. Deşi medicii au vrut s-o interneze, pacienta a plecat acasă.

După prânz rezultatul testului a venit, era pozitiv. A fost anunţat DSP-ul, familia şi a fost adusă în cursul după-amiezii la spital.

Femeia lucra în curte când a ajuns echipajul medical la ea ca s-o ia din nou la spital. Se simţea destul de bine, spun medicii, şi a rămas uimită când a aflat că e infectată cu noul coronavirus.

Evoluţia a fost nefavorabilă. În Serviciul de Primiri Urgenţe saturaţia a coborât la 77%, a fost pusă pe oxigen şi, după o jumătate de oră, a intrat în stop cardio-respirator.

“În momentul în care s-a prezentat la spital, da, avea o stare bună, dar avea anumite simtome. Ulterior, spre seară, pacienta s-a decompensat. Totul s-a întâmplat în câteva ore”, susține medicul care a preluat-o pe pacientă, potrivit a1.ro.https://www.romaniatv.net/femeie-diagnosticata-cu-coronavirus-moarta-in-aceeasi-zi-medicii-au-fost-socati-totul-s-a-intamplat-in-cateva-ore_521379.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ