31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Femeie din Iași, răpită din parcarea unui centru comercial de sub ochii clienților! Agresorul, trimis în judecată

O femeie din Iași a trecut prin clipe de groază după ce a fost răpită din parcarea unui centru comercial. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Vasile Catola. Scandalul a avut loc acum câteva săptămâni, iar victima a fost salvată de polițiști în localitatea Roman.

O tânără a trecut prin momente de panică după ce a fost răpită din parcarea unui centru comercial din Municipiul Iași. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Vasile Catola.

Astfel, individul din județul Bacău este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz…https://www.bzi.ro/femeie-din-iasi-rapita-din-parcarea-unui-centru-comercial-de-sub-ochii-clientilor-agresorul-trimis-in-judecata-4417211?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here