33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Femeie din Ucraina salvată după ce a vrut să se arunce de pe pod, la Lugoj. Apoi a fugit din maşina iubitului îndreptându-se din nou spre pod

O femeie de 34 de ani, din Ucraina, a vrut să se arunce de pe un pod din Lugoj, judeţul Timiş, ea fiind salvată de un cetăţean. Ulterior, femeia, cu urme de lovituri pe corp, a fost observată de un echipaj de jandarmi când a fugit din maşina partenerului său, îndreptându-se din nou spre pod. Ea a fost oprită de jandarmi, fiind internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

„Astăzi, în jurul orei 12:18, poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a transmis IPJ Timiş.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri.    În urma examinării medicale, a reieşit că aceasta prezenta vânătăi pe corp, ea declarând poliţiştilor că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

Citeste mai mult: adev.ro/rdj5hi

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here