24 C
Vaslui
17-sept.-2021

Femeie gravidă din Poienești, moartă în condiții suspecte după o ceartă puternică cu concubinul

Locuinta familiei Bahnaru

SUSPICIUNI… O femeie de 46 de ani din comuna Poienești, însărcinată în șase luni, a murit în condiții suspecte după o ceartă puternică cu concubinul ei, Marian Bahnaru, poreclit Bâr. Ambii aveau probleme cu alcoolul, bărbatul fiind internat de câteva ori și la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui după episoadele bahice. Oamenii din sat spun că atunci când era treaz, Bâr era un om de nota zece, muncitor și respectuos cu toată lumea, însă după ce punea gura pe alcool, se transforma într-o fiară. Un astfel de episod bahic ar fi avut loc și joi seara, când vecinii au auzit mai multe zgomote puternice din locuința celor doi. Vineri dimineața, la primele ore, Bâr a sunat la 112 să anunțe că concubina lui este moartă.

Femeia avea mai multe vânătăi pe corp, în special în zona gâtului, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că în acest caz ar fi vorba despre o crimă. Apropiații lui Marian spun că acesta nu și-a ucis iubita dintr-un singur motiv: „Era prea încântat că va avea un copil. Abia aștepta ca femeia lui să nască, spunea că va avea grijă de el, că-i va oferi ceea ce el nu a avut în copilărie. Nu cred că ar fi putut comite o crimă, dar nici nu bag mâna în foc că n-ar fi făcut-o pentru că atunci când o ia pe calea băuturii e alt om. El nu avea voie să pună gura pe alcool, din cauza băuturii a stat internat de vreo trei ori în spital. Sunt oameni în sat care spun că el ar fi ucis-o, alții că nici vorbă de așa ceva”, ne-a declarat o vecină a familiei Bahnaru.
Purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu, a declarat că „la locul intervenției, echipajul medical a constatat că femeia prezenta lividități cadaverice, motiv pentru care nu a mai fost aplicat aplicat procedeul de resuscitare”. Trupul ei a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde medicii vor stabili care a fost cauza decesului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile cadrelor medicale.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here