Femeie lovită pe trecerea de pietoni, la Dedeman (FOTO, VIDEO)

CU REPETIȚIE… Ziua și accidentul la ieșirea din municipiul Vaslui spre Muntenii de Jos. Azi a fost rândul unei femei în vârstă de 66 de ani, din Vaslui să fie preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce șoferul unei autoutilitare l-a lovit pe zebră. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată la aproximativ 10 metri de trecerea de pietoni. La fața locului a fost alocat un echipaj medical aparținând ISU Vaslui, dar și mai multe echipaje ale Poliției Locale și Rutiere care dirijează traficul, urmând a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Interesant în acest caz este că autoutilitara a fost mutată de la locul accidentului înainte ca polițiștii să facă măsurătorile specifice acestui gen de accident. Șoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Grivița, le-a declarat polițiștilor că a mutat mașina la presiunea celorlalți șoferi, care se plângeau că nu au pe unde trece.  Vom reveni cu mai multe amănunte!
6 COMENTARII

  1. Tînar de 21 de ani a făcut accident?!
    Mai trebuie adăugat: tînar teribilist,vitezoman care se crede pe tarla ! Pentru el nu sint reguli, nu exista prudență în trafic,el este Dumnezeul șoselelor!

  2. daca erau separatoare pe mijloc nu se intimpla nimic , aproape niciodata… dar, deh , ne mai trebuie ceva timp sa gindim.. cite permise pot lua militienii daca stau numai la cei care vor sa intre la DEDEMAN sau Lidl si intra dinspre Barlad… si ar face si norma , indicatorii…. greu la noi

LĂSAȚI UN MESAJ