spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Femeie terorizată și amenințată cu moartea de concubin. Poliția stă cu mâinile în sân! (VIDEO)

- Advertisement -
BĂTUTĂ… Bătută și amenințată cu moartea de către concubin, Livica Stănescu speră ca autoritățile să-și facă treaba și coșmarul ei să se sfârșească.

TEROARE… Caz incredibil în localitatea Idrici, acolo unde Vasile Aionițoaie își terorizează, de multă vreme, concubina. Nu de puține ori, vecinii au sunat la 112 dar, de fiecare dată, nu au fost luate măsuri ferme împotriva bărbatului. Și asta în condițiile în care, de mai multe ori, bărbatul și-a amenințat concubina cu moartea și i-a pus cuțitul la gât. În plus, bărbatul se plimba ieri cu un cuțit în mână prin curte și își amenința vecinii cu moartea. Mai mult, cei amenințați susțin că polițiștii i-au sfătuit să-și vadă de treabă iar dacă nu, vor fi ei cei sancționați.

În satul Idrici, comuna Roșiești, oamenii au ajuns să fie terorizați de un bărbat ce are probleme cu alcoolul. De asemenea, de teroarea lui nu a scăpat nici concubina acestuia, bătută aproape zilnic de Vasile Aionițoaie și amenințată cu moartea. Mai exact, vecinii povestesc că bărbatul i-a pus cuțitul la gât concubinei lui și nu doar o singură dată. Oamenii au sunat și la 112 în speranța că vecina lor va primi ajutorul de care are nevoie, dar reacția polițiștilor a lăsat de dorit.

«Am sunat la 112 să le spun ce se întâmplă, dar mi-au răspuns că știu că o bate, dar să nu-l mai băgăm nici noi în seamă. Apoi, mi-au spus să închidem porțile și să ne vedem de treabă, să nu fim sancționați», povestesc vecinii. Tot ei au povestit că, pentru a scăpa de loviturile încasate, Livica Stănescu a ieșit de câteva ori la poartă și le cerea acestora să o ajute să scape de bătăuș pentru că nu mai poate trăi în asemenea teroare.  Plus că, de câteva ori, vecinul lor a ieșit afară din curte cu cuțitul în mână proferând amenințări la adresa lor. Mai mult, femeia a povestit că, bătută și plină de sânge, a chemat în ajutor polițiștii, dar nici atunci nu s-a întâmplat nimic. «L-au luat până la Roșești și l-au adus înapoi. Asta e! Nu m-au întrebat nimic și nici de ce m-a bătut. S-a dezbrăcat în fața polițiștilor și în fața oamenilor din sat. Ultima oară m-a bătut cu o zi în urmă, a sărit la mine la bătaie, a aruncat cu masa după mine și a ieșit, în pielea goală, afară din casă și s-a apucat de înjurat și amenințat vecinii. Mai mult, pe o filmare surprinsă de un vecin, bărbatul este surprins în timp ce agită un cuțit și proferează amenințări. Apoi învelește lama cuțitului, părăsește curtea și iese în drum. “Amenințările cu moartea sunt la ordinea zilei. De fiecare dată când bea, o bate pe vecină, fie că e noapte, fie că e zi, de îți este milă cum țipă femeia aceasta ca din gură de șarpe. Am sunat la 112 și am sesizat poliția nu numai o dată dar, până acum, nu s-au luat măsuri. Ba, în ultima perioadă, spun că știu despre ce este vorba și atât. Nu este normal ce se întâmplă, mai ales că cei doi nu sunt căsătoriți și trăiesc împreună fără niciun fel de acte. Poate că un ordin de protecție l-ar mai liniști pe bărbat”, povestesc vecinii care așteaptă reacția autorităților.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.