-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Fenomenul „Ultras”: arme albe descoperite la meciul de juniori U19 disputat la Vaslui

- Advertisement -
VIGILENȚI… La controlul corporal, jandarmii vasluieni au descoperit doi tineri pregătiți de război. Aveau asupra lor un box, un briceag și o țeavă metalică

ÎNARMAȚI… Jandarmii vasluieni care au asigurat paza și accesul pe stadionul municipal la meciul susținut între LPS Vaslui și ACS Rapid București au descoperit doi tineri înarmați ce voiau să intre pe arena sportivă. Unul dintre ei avea asupra sa un box și celălalt o bară metalică. În cauză, jandarmii au luat măsurile ce se impun în astfel de cazuri.

Unii dintre fanii echipelor de fotbal nu au înțeles nici acum să respecte regulile ce se impun atunci când vrei să intri pe stadion și să asiști la un meci de fotbal. Este și cazul a doi tineri, unul de 17 ani și celălalt de 18 ani, care au dorit să intre pe Municipal și să asiste la meciul dintre LPS Vaslui și ACS Rapid București, disputat vineri, înarmați până în dinți. Astfel, la controlul corporal efectuat de jandarmii care asigurau accesul pe Stadionul Municipal, asupra celor doi au fost descoperite o țeavă metalică și un box. Luați la întrebări, cei doi au declarat că armele albe sunt folosite pentru propria lor protecție. „Cu ocazia realizării accesului în stadion la un meci de fotbal din cadrul Campionatului Național de Juniori U19 disputat la Vaslui, jandarmii și polițiștii locali au găsit asupra a doi minori mai multe obiecte periculoase. Vineri, 6 mai, pe Stadionul Municipal din Vaslui s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele LPS Vaslui și ACS Rapid București, partidă la care jandarmii vasluieni au fost prezenți pentru a asigura măsurile de ordine. La poarta numărul 2 a arenei sportive s-au prezentat pentru accesul în stadion doi tineri, de 17 respectiv 18 ani, asupra cărora au fost găsite un briceag, un box și o bară metalică, obiecte interzise de cadrul normativ actual. Întrebați de jandarmi de ce au asupra lor aceste materiale, tinerii au răspuns că vor să le folosească pentru autoapărare. Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele de constatare pentru infracțiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, prevăzută de articolul 372 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.