14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

Fermier cu nevastă și copii, ofertă nesimțită: închiriază garsonieră contra sex!

NERUȘINARE… Bărbatul aflat în floarea vârstei le propune femeilor care se arată interesate să achite orice cost în… relații intime.

NERUȘINAT… Un fermier dintr-o comună de pe valea Prutului, om cu nevastă acasă, copii și o situație materială foarte bună, a ajuns de râsul târgului, după ce a ieșit la iveală metoda prin care acesta încearcă să agațe femei din zona Hușului! Bărbatul deține o garsonieră în oraș, în proximitatea magazinului Lidl, locuință pentru care a făcut anunț de închiriere, la prețul de 800 de lei pe lună. Numai că femeile care se arată interesate, dacă sunt mai frumușele, bărbatul aflat în floarea vârstei le propune să achite orice cost în… relații intime. La cea mai recentă încercare de acest fel a dat însă peste o fată nu doar frumoasă, dar și foarte isteață, întâmplător, iubita unui fost concurent de la “Românii au talent”. Când bărbatul i-a spus fetei fără ocolișuri ce își dorește de la chiriașele sale, fata l-a anunțat că îl dă în vileag pe internet, ca să îl știe tot târgul și să se ferească femeile de el.

Un fermier de pe valea Prutului, cunoscut crescător de animale, proprietar de magazin și, în genere, om în toată firea, cu nevastă și copii acasă, a ajuns de râs în târg, după ce o tânără i-a deconspirat metoda prin care acesta voia să agațe femei. Fermierul, care are o situație materială bună, deține o garsonieră în municipiul Huși, în proximitatea magazinului Lild, iar de o vreme tot publică anunțuri potrivit cărora oferă locuința spre închiriere. Și-a pus public și numărul de telefon. Când vreo femeie se arăta interesată de locuință, omul îi spune că, de fapt, își dorește un alt mod de plată a chiriei. Mai multe persoane s-au plâns de situație, însă una dintre femeile care s-au pomenit cu condiția în față, a avut curajul să arate public ce “ofertă” i s-a făcut. Tânăra a spus că scopul său este acela ca alte femei să nu cumva să cadă în plasa “maniacului”. “Aveți grijă de la cine doriți să închiriați apartamente/garsoniere în Huși! Se pare că acest domn închiriază garsoniere pe bază de relații extraconjugale… Rămân uimită în fiecare zi”, a fost mesajul tinerei Elena. Ca un simplu detaliu, fata este chiar iubita unui fost concurent de la “Românii au talent”, care, în urmă cu câțiva ani, a impresionant cu prestația sa.

“Asemenea oameni nu știi ce au în cap”

O altă tânără povestește că a ajuns chiar să se întâlnească cu bărbatul, pentru a vedea locuința și a-i achita avansul de 1000 lei. La un moment dat, povestește ea, atitudinea omului, gesturile și vorbele lui au speriat-o. “Am avut noroc că mi-am dat seama că nu e om serios și nu trebuie să ajung eu în aceeași încăpere cu dânsul. E și masiv, se uită fix și ciudat la tine, libidinos, te măsoară. Și te sperie. M-am lăsat păgubașă în ultima clipă, iar când am văzut mesajul Elenei, fata care, la fel, a fost interesată să îi închirieze garsoniera, mi-am făcut cruce. Mi-am dat seama că am trecut pe lângă o situație foarte rea. Eu am muncit în străinătate și am vrut să închiriez o garsonieră, ca să am un loc al meu, întrucât casa părintească a rămas unui frate, din comuna Tătărăni. Și văzând că cere doar 800 de lei pe lună, am spus că este bine, mai ales că pozele arătau o locuință dotată, curată. M-a apărat Dumnezeu. Asemenea oameni nu știi ce au în cap”, a spus Andreea.

“Când ai nevastă și copii acasă, râde lumea de tine, că ești bătrân și n-ai creier”

Mesajul public al Elenei, cu poze cu tot, a făcut ca vestea să ajungă imediat și în satul din comuna de pe valea Prutului, de unde este fermierul. Oamenii din localitate își dau coate. “Eu lucrez la Primărie și îl știu foarte bine. Este dintr-o familie de oameni gospodari, au porci mulți, are casă mare, are mașină. Nevastă are, dar e o femeie simplă, e adevărat. Are copii, cumetri, fini, adică e un om gospodar, în felul lui. Am mai auzit noi câte ceva, dar glume. Nu am crezut să ajungă să dea anunț, ca să prindă fetele la el în garsonieră. Nu știu dacă chiar ar fi făcut lucrurile acelea, dar știu că a reușit să se facă de râs. Când ai nevastă și copii acasă, râde lumea de tine, că ești bătrân și n-ai creier”, spun consătenii fermierului.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

5 COMENTARII

 1. Ăștia de la vremea noua dau idei, sa vândă mosnegii bors si murături pe zdipa:))))) de baba de minore…ce-o fi gaura sa aiba:)))))

 2. ar trebui deschise casele de toleranta … mergi dai banul … poti sa le rindui pe toate …
  si…. ar cistiga si statul ceva .. si sar creea si locuri de munca.
  oricum se practica prostitutia.. pe bani.
  este o oferta …. pentru anumite categorii……de persoane,,,

  • Toata lungimea s-ar figura si ar fugute…stai linistit ca nu ar fi numai pentru anumite categorii.la magazin nu se duce tot omul? Daca are bani, bineînțeles dar se gasesc si dinastia.eu personal decat sa fight cu prezervativ….mai bine dau o bala…sanatoasa si raman si cu banii în buzunar.n am sa dau bani în viața mea la cugurve.mai bine dai o manuela la filme pornachi.va recomand cu căldură de orgasm daca stiti ce este…multi dintre voi…internautilor secolului XXI :)))))

 3. De când au bani acești asa zișii fermieri o dau in nesimțite crasă. Statul român aruncă cu miliardele de euro subvenții și beneficii de la stat, despăgubiri de secetă în cash direct în contul fermierilor dar nimeni nu urmărește dacă acești bani ajung in agricultură . Niște criterii mai stricte de acordare a subvențiilor colaborat cu controale pe teren permanente ar duce la schimbarea la față a agriculturii și dezvoltării rurale. Subvențiile trebuie schimbate și acordate doar acelor care produc depozitează procesează și valorifică materia primă, subvențiile să fie acordate în vauchere bonuri imputuri etc nu cash direct în contul fermierilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here