spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Ferrari-ul furat al unui pilot de Formula 1 a fost găsit după 28 de ani. Cum arată bolidul și cât valorează

- Advertisement -

Un Ferrari furat de la fostul pilot austriac de Formula 1 Gerhard Berger în urmă cu aproape trei decenii a fost găsit de poliție, scrie Sky News. Berger participa la Marele Premiu de la San Marino din 1995, organizat la Imola, Italia, când Ferrari-ul său F512M a fost furat. Tot atunci a fost furată și mașina colegului său din Formula 1 Jean Alesi. Poliția din Londra a constatat că mașina – F512M Testarossa roșie în valoare de 350.000 de lire sterline – a ajuns în Japonia la scurt timp după ce a fost furată.

Cazul a intrat în atenția Poliției Metropolitane în luna ianuarie a acestui an, când polițiștii au primit o sesizare de la Ferrari, care a făcut verificări cu privire la o mașină cumpărată de un american prin intermediul unui broker britanic în 2023, constatând că bolidul fusese furat. „Ferrari-ul furat – în valoare de aproape 350.000 de lire sterline – a dispărut timp de peste 28 de ani înainte de a reuși să îi dăm de urmă în doar patru zile. Anchetele noastre au fost minuțioase, am contactat autoritățile din întreaga lume. Am colaborat cu parteneri, inclusiv Agenția Națională a Criminalității, precum și Ferrari și dealerii internaționale de mașini, iar această colaborare a fost esențială pentru înțelegerea istoricului vehiculului și pentru a împiedica ieșirea acestuia din țară”, a declarat ofițerul Mike Pilbeam, care a condus ancheta.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/ferrari-ul-furat-al-unui-pilot-de-formula-1-a-fost-gasit-dupa-28-de-ani-cum-arata-bolidul-si-cat-valoreaza-2709925

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.