1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Festin vânãtoresc la Festivalul Vânãtorilor, editia a VII-a

- Advertisement -

FESTIVAL…Aproximativ 2.000 de persoane, vânãtori si invitati, au luat parte, sâmbãtã, la o nouã editie a Festivalului Vânãtorilor. Întreaga activitate a fost deschisã de celebrul fragment din opera lui Carl Maria von Weber, interpretat de membri ai Filarmonicii din Iasi.

Dupã momentul solemn, vânãtorii si-au etalat bucatele alese, pregãtite din carne de vânat (cerb, cãprior sau mistret), stropite si cu un pahar de vin. Astfel, s-au întrecut în pregãtirea bucatelor membrii Asociatiei Bourus, condusã de Adrian Tighici, Hubertus 2000, condusã de Petricã Hordilã, Asociatia Mistretul, condusã de Emil Savin sau fondurile de vânãtoare din Costesti, Telejna, Ivãnesti, Codãesti, Feresti, Solesti, Husi etc. De asemenea, cele 60 de ceaune puse la foc au fost verificate cu atentie si degustate de cãtre un juriu format din patru membri. Nu au lipsit nici momentele artistice oferite de orchestra «Trandafir de la Moldova» din Husi sau premierea celor mai buni bucãtari din rândul vânãtorilor. Juriul a avut o misiune extrem de dificlã, astfel cã organizatorii au decis sã acorde fiecãrui stand câte o cupã si câte o diplomã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. au avut apa curenta pentru a prepara mancarea au avut avizul celor de la directia de sanatate publica sau astia din urma au inchis ochii si sau facut ca nu vad

  2. Întreb și eu un vânător adevărat, nu pârât ca mulți de acolo: invitațiile s au dat ca și invitații sau ca bilet de intrare, ca unii dintre vânători au cerut bani pe acele invitații… Nu i frumos, ori invitați ori plătitori…

    • Da, prețul a fost de 50 lei. Mult prea mic față de ceea ce ați primit. Sper ca anul viitor sa coste 300 lei, și sa fie doar pentru vânători și familiile lor. Q. E. D.

  3. Multi flamanzi care au mancat gratis la mesele alea. Saracii nu au bani sa-si faca o friptura. Mai bine donau preparatele culinare unui azil de batrani dupa ce-si luau diplomele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.