spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Festival de Tineret la Vaslui: douã zile pline cu expozitii, spectacole de teatru si proiectii de film

- Advertisement -

EVENIMENT… Prima editie a Festivalului de Tineret „TinFest.EU” va avea loc la finalul acestei sãptãmâni, în perioada 9-10 septembrie. Va cuprinde expozitii, spectacole de teatru, proiectii de film, precum si discutii cu doi psihologi, Mãdãlina Modoranu si Carmen Busi, pe diverite teme de interes pentru tineri. „Vineri, 9 septembrie, ora 19.00, la Casa de Culturã(sala mare) va avea loc spectacolul „Carne”(duratã 80 de minute). Piesa vorbeste despre efectele crude ale traficului de persoane si ale exploatãrii sexuale, scotînd la luminã trauma cu efectele ei, dar si drumul spre vindecare. Sambãtã, 10 septembrie, ora 19, la Casa de Culturã (sala mare), va avea loc spectacolul „N-am vãzut nimic” (90 de minute). Acesta spune povestea a cinci prieteni care-si etaleazã viata privatã pe platforme media. Verificarea constantã a numãrului de urmãritori a devenit o obsesie. Pentru unii este definitorie doar cifra de follow-eri: „Cîti k ai?”. Dacã esti adolescent si aceste subiecte îti sunt familiare, te asteptãm în salã! Intrarea este liberã în limita celor 587 de locuri din sala mare a Casei de Culturã”, a transmis directorul Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui. Programul complet al activitãtilor incluse în cadrul Festivalului de Tineret poate fi consultat în mediul online, pe paginile de Facebook ale organizatorilor: Consiliul Judetean Vaslui si Primãria, împreunã cu Consiliul Local Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. M-ați înnebunit cu festivaluri la Vaslui! Renovați naibii sala din Casa de Cultura, dotați școlile cu tot ce trebuie, că deja au început vedetele de învățătoare sa ceară bani de la părinți pentru perdele, videoproiector, jaluzele etc…

  2. Sala Mare din Casa de cultură a fost renovată, recondiționată?
    Toate cele 587 de locuri arată bine, ca într-o sală modernă la nivel european?
    În care să poți urmări 1-2 ore un spectacol și să nu stai în miros de mucegai, vechi, chiar dacă intrarea e gratis??
    Tot cârpit, peticit, improvizat arată totul ca acum 52 de ani, când a fost inființată?

  3. Trist. Daca spectacole de genul asta le sunt dedicate tinerilor, de ce ne mai miram ca Vaslui este polul saraciei si al pensionarilor. Ma rog, in orasul asta nu mai mira nimic. Vara nu avem strand deschis ca sa ne racorim fiindca nu avem salvamari. Solutia? Construim bazin olimpic!!!!!!!!!!! In orasul in care se face absolut orice ca sa alunge tinerii, Vaslui candideaza la titlul de capitala a Tineretului.Vaslui e orasul care la ora 10 seara se da stingerea ca pensionarii lui Paval sa nu fie deranjati. Tinerii n-au uitat cum Paval in timpul pandemiei a scos cu japca bancile din Secu. Tot Paval ii trimite noaptea pe militienii locali sa-i alunge pe tineri din parcuri si din locurile de la marginea orasului in care se aduna. Vaslui, capitala Tineretului!!!!!!!!!!!!! Ce gluma buna!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.