2.1 C
Vaslui
29-nov.-2022

Festivalul de la Cannes şi-a deschis porţile. Le ţinem pumnii celor trei regizori români care ne reprezintă în competiţie

- Advertisement -

Riviera Franceză a vuit seara trecută, la deschiderea festivalului de film de la Cannes. Covorul roşu a fost luat cu asalt, încă din prima zi, de vedete ale Hollywoodului american, spre deliciul admiratorilor, prezenţi şi ei la eveniment. Prima zi a evenimentului a debutat cu difuzarea comediei „Moonrise Kingdom”, seara fiind dominată de voie-bună.

Festivalul de la Cannes a debutat cu premiera comediei americane „Moonrise Kingdom”, ce prezintă povestea de dragoste a doi copii, care se îndrăgostesc şi fug împreună în lume.

Protagoniştii peliculei au făcut valuri pe covorul roşu. Printre aceştia s-au aflat actorii Bill Murray şi Bruce Willis.

În cadrul unei conferinţe de presă, membrii juriului au încercat să pună stop controverselor din ultimele zile. Presa internaţională a acuzat organizatorii de sexism, fiindcă nu au inclus nicio regizoare în ediţia de anul acesta a competiţiei.

Anul acesta, România are trei reprezentanţi în cursa pentru premii. Este vorba de scurtmetrajul „Orizont”, în regia lui Paul Negoescu, „Tabăra din Răzoare”, al lui Cristi Iftime, şi lungmetrajul „După dealuri”, regizat de Cristian Mungiu.

Festivalul de Film de la Cannes va dura până pe 27 mai.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

98 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.