22.2 C
Vaslui
14-aug.-2022

Festivalul Open Camp – trei zile cât o vară, o vară cât un an. Iată ce artiști vor veni la Vaslui

- Advertisement -

EVENIMENT… O nouă ediție a Festivalului Open Camp va avea loc anul acesta, în perioada 29 iulie – 31 iulie. Organizatorii au pregătit un program muzical care va revitaliza orașul și va promova, din nou, spiritul liber și nonconformist. Byron, Macanache și Om la lună sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena din Poligonul de tir de la Paiu. Nu vor lipsi însă nici trupele rock, una dintre ele fiind Masterpiece, prima trupă tribut Metallica din România. Biletele au fost puse deja în vânzare, pot fi achiziționate de la cafeneaua Hiccup, dar și online, pe platforma www.ambilet.ro.

Festivalul Open Camp se află la a XIII-a ediție consecutivă, nefiind întreruptă nici măcar de pandemia de COVID. “Din 2010 există ceva care aduce împreună, vară de vară, într-o poiană de lângă Vaslui, oamenii uniți de același spirit liber. I se spune Open Camp și a ajuns la a XIII-a ediție consecutivă. Ceea ce a început ca un festival a devenit în timp mult mai mult de atât: o platformă de exprimare pentru tineri, un susținător al proiectelor pentru comunitate, o inițiativă de revitalizare urbană prin artă. Credem că prin Open Camp am multiplicat și transmis trăirile adunate peste ani și am creat un loc deschis, unde fiecare să se poată exprima liber și nestânjenit. Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare, dar ne-a plăcut când lumea ne spunea că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă de stradă, expoziții și altele. Anul acesta ne-am propus să venim cu noi inițiative care să aducă orașul la viață și să genereze un impact pozitiv în comunitate. Și, bineînțeles, să ne strângem iar împreună pentru trei zile de muzică și voie bună în natură. Trei zile cât o vară, o vară cât un an”, au transmis organizatorii Festivalului Open Camp.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Iar aruncați bani aiurea? Parca vad iar că firma de transport Morandi cara gratuit spectatorii, dar se plânge că are autogara în condiții mizerabile! De ce nu se investesc banii in parcarea autogării?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.